Απερρίφθη η τροπολογία του ΚΚΕ για την ΕΡΤ

Απερρίφθη η τροπολογία του ΚΚΕ για την ΕΡΤ Facebook Twitter
3

Απερρίφθη η τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Η τροπολογία απερρίφθη επειδή κρίθηκε άσχετη με το περιεχόμενο του συζητούμενου νομοσχεδίου το οποίο αφορούσε στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Ο υπουργός Υγείας είχε κι ένα ακόμη επιχείρημα να προβάλλει για την απόρριψη της τροπολογίας. Επικαλέστηκε έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία προκαλείται δαπάνη για το Δημόσιο.

«Η τροπολογία μας είναι σχετική με το ν/σ που συζητάμε. Σας προκαλούμε να βάλετε σε ψηφοφορία. Ιδού η Ρόδος ιδού κ το πήδημα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος Θανάσης Παφίλης μπροστά στην άρνηση και του αρμόδιου υπουργού κ. Λυκουρέντζου και του προεδρείου να συζητηθεί η τροπολογία.

Καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν πήραν θέση, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ -ο οποίος κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για «εκκωφαντική σιωπή»- αποχώρησαν από την αίθουσα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Συγγνώμη αλλά πόσες χιλιάδες φορές η βουλή έχει ψηφίσει τροπολογίες για ιδιωτικοποιήσεις οργανισμών και περικοπές μισθών ενώ το επίσημο θέμα συζήτησης είναι οι γλαδιόλες της Ανω Καρδιτσομαγούλας και η χελώνα καρέτα καρέτα; Τώρα τους πείραξε; (Αυταπάτες για το κατα πόσο είναι πραγματικά δημοκρατική η αστική "δημοκρατία"...)