Οι δύο χειρότερες φωτογραφίες σήμερα στο ίντερνετ.

Οι δύο χειρότερες φωτογραφίες σήμερα στο ίντερνετ. Facebook Twitter
36

Η πρώτη μας έρχεται από την Κίνα, όπου κάποιοι τουρίστες στην πόλη Sanya ενώ έκαναν το μπάνιο τους ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ετοιμοθάνατο δελφίνι. Η αντίδραση τους; Αντί να το βοηθήσουν μέχρι να έρθει κάποιος αρμόδιος, άρχισαν να το σηκώνουν, να το πειράζουν και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους.

Στη δεύτερη βλέπουμε κάποιος άλλους λουόμενους, αυτή τη φορά στην πόλη Φόρμια της Ιταλίας, που ατάραχοι κάποιοι λιάζονται στην παραλία και άλλοι παίζουν ρακέτες σαν δίπλα τους να μην κείτεται το άψυχο σώμα μιας 78χρονης γυναίκας που είχε αφήσει την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά νωρίτερα και έχει καλυφθεί πρόχειρα με ένα σεντόνι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και την παραλάβει.

36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM
Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM