Υψηλές τηλεθεάσεις στο livestream της ΕΡΤ

Υψηλές τηλεθεάσεις στο livestream της ΕΡΤ Facebook Twitter
6

Σε υψηλή επισκεψιμότητα παραμένει από την Τετάρτη, που η EBU άρχισε τη μετάδοση του, το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Το υψηλότερο ποσοστό καταγράφηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου όταν στο livestream της EBU συνδέθηκαν 557.835 χρήστες ενώ την Πέμπτη πάνω από το 90% των καταγεγραμμένων 531.866 hits προήλθε από την Ελλάδα και ακολούθως από τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Κύπρο, τη Γαλλία και το Βέλγιο.

Χθες, Δευτέρα, είχαν συνδεθεί 447.147 χρήστες που αντιστοιχεί σε 322.475 ώρες παρακολούθησης του προγράμματος.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
LIFO NEWSROOM
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM