Αμετακίνητος ο Φώτης Κουβέλης για άνοιγμα της ΕΡΤ

Αμετακίνητος ο Φώτης Κουβέλης για άνοιγμα της ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Αμετακίνητος στη θέση του για άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τη διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (ΕΒU/European Broadcasting Union).

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι πρόκειται για ζήτημα δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι  «όποιος  επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, έχει και την ευθύνη. Ας αναλάβουν, λοιπόν, την ευθύνη τους».

«Με επισκέφτηκαν ο πρόεδρος και η διευθύντρια της ΕΒU προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη  και την συμπαράστασή τους, όχι μονό  προς στους  δημοσιογράφους και γενικότερα τους εργαζόμενους στην ελληνική ραδιοτηλεόραση, αλλά και προς ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Γιατί θεωρούν ότι το κλείσιμο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης  είναι ζήτημα που πλήττει τη δημοκρατία , πλήττει την επικοινωνία , την ενημέρωση , την πολυφωνία», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Είναι άλλο πράγμα οι αναγκαίες αναδιαρθρώσεις, ο εκσυγχρονισμός και ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της ΕΡΤ και τελείως διαφορετικό ζήτημα το μαύρο στην εικόνα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουβέλης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM