«Η Δημοκρατική Αριστερά επιμένει στην ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και στην άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
«Η αναγκαία αναδιοργάνωση και ο αναγκαίος εξορθολογισμός πρέπει να γίνουν με την ΕΡΤ ανοιχτή», σημείωσε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση είναι τρικομματική και πρέπει να επαναβεβαιώσει τον τρικομματικό της χαρακτήρα και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τρόπου λειτουργίας της».
«Όποιος επιχειρήσει να την οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, θα έχει και την απόλυτη ευθύνη αυτής της επιλογής”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.
Πολιτική /
Κουβέλης: «Αναδιάρθρωση με ανοιχτή ΕΡΤ»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν στο Ισραήλ, πλήγματα στη Βηρυτό και κλιμάκωση σε όλη την περιοχή
Εικόνες από το αρχαίο ψηφιδωτό που ανακαλύφθηκε στην Ευριπίδου
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επικαλέστηκε τον Λίνκολν σε μια Αμερική βαθιά διχασμένη
Σειρήνες ήχησαν ξανά στην Κύπρο
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Παραδώστε την εξουσία άμεσα» - Το νέο μήνυμα του Παχλαβί