Μαρκογιαννάκης: «Με το πόρισμα δεν μπορώ να κοιμηθώ»

Μαρκογιαννάκης: «Με το πόρισμα δεν μπορώ να κοιμηθώ» Facebook Twitter
5

Συγκλονισμένος από το πόρισμα που έφτασε στα χέρια του χθες από το ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε το πρωί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο ΜΕΓΚΑ. «Με το πόρισμα δεν μπορώ να κοιμηθώ» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ , εξηγώντας πως υπάρχουν χιλιάδες μεγαλοκαταθέτες που έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό. «Πρόκειται για δεξαμενή, από την οποία θα μπορούσαμε να πάρουμε χρήματα. Αν τα παίρναμε νωρίτερα ίσως δεν θα πηγαίναμε στο μνημόνιο» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης..

Παράλληλα για τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι «εάν το περιεχόμενο του πορίσματος είναι όπως το εμφανίζει το ΣΔΟΕ φαίνεται πως ο κ.Παπακωνσταντίνου είχε λόγο να έχει εμπλακεί στην υπόθεση», προσθέτοντας ότι .«με τη διαγραφή των ονομάτων από τη λίστα υπήρχε η προσδοκία να μην γίνει έλεγχος» πρόσθεσε.

Στο τέλος πάντως τόνισε ότι «αποδιοπομπαίος τράγος δεν είναι κανένας» και συμπλήρωσε πως και για τον κ. Παπακωνσταντίνου  ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. «Είναι άδικο να τον βαφτίζουμε ως φυλακισμένο. Καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Καλά, για να ξαναβρεί τον ύπνο του, ας φροντίσει μαζί με τους άλλους που "δικάζουν" μαζί τον Παπακωνσταντίνου να τα πάρουν τώρα τα λεφτά, για να βγούμε πιο γρήγορα από το μνημόνιο.Πιστεύω όμως, ότι μάλλον από τύψεις δεν κοιμάται μετά από την ομιλία του Παπακωνσταντίνου στη Βουλή και τις επισημάνσεις που έκανε για όλη την υπόθεση.
τέσσερα χρόνια τώρα το λέμε, ότι αν είχατε κατασχέσει τα χρήματα όσων έχουν κλέψει ελληνικό χρήμα, θα πληρώναμε όλα τα χρέη της χώρας και θα περίσσευαν κιόλας (χωρίς να λέω πως ορισμένες διαρθρωτικές κινήσεις δεν χρειάζονταν έτσι κι αλλιώς, αλλά άλλο το ένα κι άλλο το άλλο).
Πράγματι αν ως υπουργός δεν είχε νοικιάσει εκείνα τα ελικόπτερα για 4.000.000 ευρώ το ένα μπορεί να μην είχαμε "πάει στο μνημόνιο".. Για όποιον δεν κατάλαβε, ο Μαρκογιαννάκης με την ιδιότητα του προέδρου της ανακριτικής θεωρεί ότι ξεπλένει τις παλιές του αμαρτίες και μας δουλεύει όλους με θράσος μέσα στα μούτρα μας.