Ο Ευάγγελος Αντώναρος εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Ο Ευάγγελος Αντώναρος εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων Facebook Twitter
5

Ο γνωστός από τη θητεία ως κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Ευάγγελος Αντώναρος αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΤΕ, για θέματα που αφορούν στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κ. Αντώναρος εργαζόταν για πολλά χρόνια σε γερμανικά ΜΜΕ και θεωρείται από τα «γερμανοτραφή» στελέχη της Ν.Δ., κάτι που -κατά το newpost.gr τουλάχιστον - θα συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων της Τράπεζας Επενδύσεων με το νότο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Στα ελληνικά το αποδίδουμε "ΕΤΕπ".(Το λέω γιατί είναι ικανός να πάει στην ΕΤΕ στην Αιόλου και να τους πει ήρθα).Ο Τσώρτσιλ σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις έλεγε "είναι ο χειρότερος διορισμός από τότε που ο Νέρων διόρισε το άλογό του γερουσιαστή".