Τομ Τζόουνς: Με απέλυσαν από το Voice, δεν ήθελα να φύγω

ΤΟΜ ΤΖΟΟΥΝΣ VOICE ΑΠΟΛΥΣΗ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / @thevoiceuk / @realsirtomjones
0

Ο Τομ Τζόουνς ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από τη θέση του κριτή στο τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού The Voice U.K. λόγω «οικονομικών δυσκολιών».

Σύμφωνα με το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram, ο λόγος που του έδωσαν είχε να κάνει με «οικονομικό ζήτημα που αφορά την ασφάλιση». Ωστόσο, στα μέσα ενημέρωσης, οι άνθρωποι της παραγωγής ισχυρίζονται -σύμφωνα με την ανάρτηση του Τζόουνς- ότι προχώρησαν σε νέα σύνθεση των coaches και ότι, με τα νέα πλάνα τους, «δεν θα υπήρχε θέση» για τον 86χρονο.

Τομ Τζόουνς: Αναλυτικά η ανάρτησή του

Ο Τομ Τζόουνς γράφει στο μήνυμά του:

«Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν ήθελα να αποχωρήσω από το The Voice, γιατί αγαπώ την εκπομπή και εκτιμώ πραγματικά το κοινό. Το ITV πήρε αυτή την απόφαση -προφανώς πριν από αρκετό καιρό- και εγώ ενημερώθηκα μόλις πρόσφατα. Ο λόγος που μου δόθηκε ήταν ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά την ασφάλιση.

Τώρα λένε στα μέσα ενημέρωσης ότι ήθελαν να “ανανεώσουν” την εκπομπή και ότι, με τη νέα σύνθεση των coaches, δεν θα υπήρχε θέση για μένα. Μου πρότειναν έναν πολύ περιορισμένο ρόλο, όπου θα έκανα απλώς μια εμφάνιση, χωρίς να συμμετέχω ουσιαστικά από την αρχή, και αυτό δεν με ενθουσιάζει. Το μόνο που ξέρω αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει ποτέ κατάλληλη στιγμή για να απολύσεις έναν 86χρονο που εξακολουθεί να είναι αρκετά καλός στη δουλειά του».

Τομ Τζόουνς: Με απέλυσαν από το Voice, δεν ήθελα να φύγω Facebook Twitter

Τομ Τζόουνς: Αντιδράσεις καλλιτεχνών για την απόφαση του Voice

Ο Τομ Τζόουνς συμμετέχει σχεδόν αδιάλειπτα στο The Voice UK από την πρώτη προβολή του το 2012, όταν η εκπομπή έκανε πρεμιέρα στο BBC ως αντίπαλο δέος του The X Factor του ITV. Παρέμεινε στην καρέκλα του coach για τρεις σεζόν, αποχώρησε για ένα διάστημα και επέστρεψε όταν η εκπομπή μεταφέρθηκε από το BBC στο ITV το 2017. Το The Voice UK παράγεται σήμερα από τη Lifted Entertainment, θυγατρική της ITV Studios.

Ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία στο The Voice UK του ITV, το Σαββατοκύριακο άρχισαν να κυκλοφορούν πληροφορίες, ότι ο Τζόουνς δεν θα επιστρέψει στην επόμενη σεζόν, γεγονός που τον οδήγησε να δημοσιεύσει τη σχετική δήλωση.

Ο Τζόουνς συμμετέχει αυτή την περίοδο στην 9η σεζόν του The Voice UK, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου και προβάλλεται κάθε Σάββατο από το ITV. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι will.i.am, Tom Fletcher, Danny Jones και Kelly Rowland. Ο will.i.am αντέδρασε στην ανάρτηση του Τζόουνς δημοσιεύοντας μια σειρά από emoji που κλαίνε, ενώ και άλλοι καλλιτέχνες εξέφρασαν τη στήριξή τους, όπως η Anne-Marie, η οποία έγραψε: «Σ' αγαπώ».

Με πληροφορίες από Variety

 
 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΑΙΛΣ ΑΔΕΙΑ ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΧΙΘ ΛΕΤΖΕΡ ΧΟΡΟΣ DANCING WITH THE STARS

TV & Media / Τζούλια Στάιλς: Ζήτησε την άδεια της Μισέλ Γουίλιαμς για να αφιερώσει στον Χιθ Λέτζερ τον χορό της στο «Dancing With the Stars»

Πριν από τη βραδιά αφιερώσεων» του Dancing With the Stars, η ηθοποιός επικοινώνησε με τη Μισέλ Γουίλιαμς, μητέρα της κόρης του Λέτζερ, Ματίλντα, για να τη ρωτήσει «αν ήταν εντάξει» να προχωρήσει στην αφιέρωση χορού
THE LIFO TEAM
Ένα τηλεοπτικό πείραμα παρουσίασε ναζιστικές πρακτικές ως σύγχρονη φροντίδα αναπήρων — Πώς αντέδρασαν οι επισκέπτες

TV & Media / «Η κανονική ζωή δεν είναι για όλους»: Ένα τηλεοπτικό πείραμα παρουσίασε ναζιστικές πρακτικές ως σύγχρονη φροντίδα ανθρώπων με αναπηρία — Πώς αντέδρασαν οι επισκέπτες

Σε μια υποτιθέμενη πρότυπη δομή φροντίδας, ανυποψίαστοι επισκέπτες ήρθαν αντιμέτωποι με κανόνες εμπνευσμένους από τον ναζισμό. Το «The Experiment» του Channel 4 κατέγραψε τις αντιδράσεις τους.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΣΙ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ BATMAN V SUPERMAN ΚΑΡΙΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ

TV & Media / Τζέσι Άιζενμπεργκ για Χρυσό βατόμουρο στο «Batman v Superman»: Έβλαψε την καριέρα μου στην υποκριτική

«Δεν μπορούσα πλέον να αναλάβω ρόλους σε κινηματογραφικές παραγωγές μεγάλων στούντιο, επειδή είχα κερδίσει ένα βραβείο Raspberry για τη συμμετοχή μου στην ταινία Batman» δήλωσε ο Τζέσι Άιζενμπεργκ
THE LIFO TEAM
Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

TV & Media / Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

Η Λορίν Πάουελ Τζομπς απέκτησε μετοχές αξίας 250 εκατ. δολαρίων στη Skydance του Ντέιβιντ Έλισον, που συγκεντρώνει πλέον μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM
ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ CNN

TV & Media / Η Κριστιάν Αμανπούρ αποχωρεί από το CNN μετά από 43 χρόνια – «Να λέτε πάντα την αλήθεια, όχι να είστε ουδέτεροι»

Η 68χρονη δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι θα αποχαιρετήσει το CNN τον Ιούνιο του 2027, κλείνοντας μια πορεία που την έφερε στα μεγαλύτερα πολεμικά μέτωπα του κόσμου
THE LIFO TEAM