Έπειτα από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική, ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος ηθοποιός προσεβλήθη από σοβαρή λοίμωξη, την οποία ο αδύναμος οργανισμός του δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Ο Τόμας Πρωτόπαπας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 17 Μαρτίου, έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το σήριαλ «Βασιλιάδες», ενώ πριν το τροχαίο είχε συμφωνήσει, ώστε να συμμετάσχει στη νέα εκπομπή «Dr Cook».
Ο νεαρός ηθοποιός ήταν όλο αυτόν τον καιρό σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά και να βρουν την κατάλληλη αγωγή, στην οποία θα αντιδρούσε ο οργανισμός του.
Διάφορα /
Πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αντιδράσεις στη Βενετία για τον γάμο Μπέζος–Σάντσες: «Η πόλη δεν είναι παιδική χαρά δισεκατομμυριούχων»

Τι επιδιώκει ο Νετανιάχου από τη σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν

«Αν συνεχίσει, η Τεχεράνη θα καεί»

Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Ακραία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τρεις νεκροί στο Ισραήλ - Συνεχίζονται οι πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν
