7,5 τόνους χαρτί για εκτύπωση παρήγγειλε το υπ. Υγείας

7,5 τόνους χαρτί για εκτύπωση παρήγγειλε το υπ. Υγείας Facebook Twitter
2

7,5 τόνους χαρτιού για εκτυπωτή παρήγγειλαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη των αναγκών τους. Πρόκειται σύμφωνα με το Έθνος, για 14.000 δεσμίδες των 500 φύλλων εκτύπωσης Α4 και 40 δεσμίδων Α3.

Για την εφημερίδα το ζήτημα δεν είναι το κόστος του χαρτιού (περίπου 40 χιλιάδες ευρώ) αλλά η παραγγελία τέτοιας ποσότητας αφού οι συστάσεις που έχουν δοθεί από το γραφείο του πρωθυπουργού είναι για δημιουργία γραφείων χωρίς χαρτί στο Δημόσιο.

Στελέχη του υπουργείου παραδέχονται ότι η κατάσταση με το χαρτί δεν είναι αυτή που πρέπει, ειδικά σε μία εποχή λιτότητας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM