7,5 τόνους χαρτί για εκτύπωση παρήγγειλε το υπ. Υγείας

7,5 τόνους χαρτί για εκτύπωση παρήγγειλε το υπ. Υγείας Facebook Twitter
2

7,5 τόνους χαρτιού για εκτυπωτή παρήγγειλαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη των αναγκών τους. Πρόκειται σύμφωνα με το Έθνος, για 14.000 δεσμίδες των 500 φύλλων εκτύπωσης Α4 και 40 δεσμίδων Α3.

Για την εφημερίδα το ζήτημα δεν είναι το κόστος του χαρτιού (περίπου 40 χιλιάδες ευρώ) αλλά η παραγγελία τέτοιας ποσότητας αφού οι συστάσεις που έχουν δοθεί από το γραφείο του πρωθυπουργού είναι για δημιουργία γραφείων χωρίς χαρτί στο Δημόσιο.

Στελέχη του υπουργείου παραδέχονται ότι η κατάσταση με το χαρτί δεν είναι αυτή που πρέπει, ειδικά σε μία εποχή λιτότητας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM