Βουλή: Άρση ασυλίας της Όλγας Κεφαλογιάννη και τριών βουλευτών

Βουλή: Άρση ασυλίας της Όλγας Κεφαλογιάννη και τριών βουλευτών Facebook Twitter
7

Την άρση της ασυλίας της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και τριών ακόμη βουλευτών αποφάσισε η βουλή ενώ τάχθηκε κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου, τον οποίο είχε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Η άρση της ασυλίας της Όλγας Κεφαλογιάννη για συκοφαντική δυσφήμηση αποφασίστηκε με 175 ψήφους υπέρ, 21 ψήφους κατά, 2 παρών και 1 άκυρο. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη για παράβαση καθήκοντος, μετά από μήνυση υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων που μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία του δήμου, ψήφισαν 174, 22 ψήφισαν κατά, 2 ήταν τα λευκά και 1 άκυρο.

Αποφασίστηκε ακόμη η άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Παναγιώταρου για συκοφαντική δυσφήμηση με ψήφους 196 υπέρ της άρσης, 1 κατά, 1 παρών και 1 άκυρο.

Επίσης η βουλή αποφάσισε και την άρση ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, για υπόθεση ανθρωποκτονίας από αμέλεια, με 194 ψήφους υπέρ, 2 κατά, 1 παρών και 1 άκυρο.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια