Ο Αμβρόσιος απαιτούσε ψυχιατρική βεβαίωση για να θάψει αυτόχειρα

Ο Αμβρόσιος απαιτούσε ψυχιατρική βεβαίωση για να θάψει αυτόχειρα Facebook Twitter
16

Μεγαλύτερο τον πόνο μιας οικογένειας που το παιδί της αυτοκτόνησε, βάλθηκε να κάνει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος ζήτησε για να ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, επίσημη βεβαίωση από το Αιγινήτειο ότι ο 22χρονος έπασχε από ψυχική νόσο.

Η Ιερά Μητρόπολη δεν αρκέστηκε, σύμφωνα με το dete.gr,  στις διαβεβαιώσεις της οικογένειας από την Αχαΐα αλλά επέμεν να πάρει στα χέρια της το χαρτί το οποίο βεβαίωνε την ψυχική νόσο, από το νοσοκομείο στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο 22χρονος λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Πάντως, παρά τις προσπάθειες των συγγενών, η έκδοση της βεβαίωσης δεν στάθηκε δυνατή καθώς σύμφωνα με το νοσοκομείο η χορήγηση της  θα σήμαινε και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM