Update: Δεν έγινε η "δράση" της Χρυσής Αυγής

Update: Δεν έγινε η "δράση" της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
18

Aποχώρησαν τελικά οι χρυσαυγίτες από την πλατεία Συντάγματος, καθώς η αστυνομία δεν της επέτρεψε να μοιράσει τρόφιμα μόνο για Έλληνες. Στο σημείο ήταν και εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε να γίνουν προσαγωγές, ωστόσο η αστυνομία δεν έκανε καμία. Η Χ.Α. εκτός των άλλων, δεν είχε ζητήσει και άδεια από το δήμο για να πραγματοποιήσει αυτή τη "δράση". Ανοιχτοί είναι πλέον όλοι οι δρόμοι.


Επεισόδια αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,  όπου η Χ.Α επιχειρεί να μοιράσει τρόφιμα (τσουρέκια και αρνί) μόνο για Έλληνες και εμποδίζεται από την αστυνομία και δυνάμεις των ΜΑΤ.  Στην προσπάθεια των αστυνομικών να σταματήσουν την εκδήλωση αντιδρούν τα μέλη της Χ.Α. και αυτή την ώρα γίνεται χρήση χημικών. Στο σημείο βρίσκονται και βουλευτές της Χ.Α. όπως οι Παναγιώταρος, Λαγός και Κασιριάδης που διαμηνύουν ότι δεν θα επιτρέψουν στην αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές μελών της. Μάλιστα οι αστυνομικοί έκοψαν κλήση στον Κασιδιάρη γιατί είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στην πλ. Συντάγματος. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καμίνης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει την εκδήλωση «ρατσιστικού μίσους» και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Δένδια.

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM