Ινδία: «Νύφες για ένα μήνα» επί πληρωμή

Ινδία: «Νύφες για ένα μήνα» επί πληρωμή Facebook Twitter
1

Ένα 17χρονο κορίτσι αποκάλυψε τις διαστάσεις που παίρνει το σκάνδαλο σεξο-τουρισμού στην Ινδία, όπου Μουσουλμάνοι από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική αγοράζουν «νύφες για ένα μήνα» σε σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.

Οι υπεύθυνοι εκστρατείας για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων γυναικών υποστηρίζουν πως όλο και περισσότεροι εύποροι αλλοδαποί, τοπικοί φορείς και μουσουλμάνοι ιερείς διορισμένοι από την κυβέρνηση (Qazis) στη νότια Ινδία εκμεταλλεύονται την φτώχεια που μαστίζει τις οικογένειες των μουσουλμάνων.

Θύμα της εκμετάλλευσης αυτής έπεσε και η 17χρονη Nausheen Tobassum, η οποία το έσκασε από το σπίτι της τον περασμένο μήνα επειδή οι γονείς της την πίεζαν να παντρευτεί έναν μεσήλικα από το Σουδάν που πλήρωσε 1,200 δολάρια για ένα «γάμο» που θα κρατούσε μόνο 4 εβδομάδες.

Η Nausheen είπε στην αστυνομία πως η θεία της την οδήγησε σε ένα ξενοδοχείο και μαζί με άλλες τρεις κοπέλες, την σύστησε στους υπεύθυνους πετρελαϊκής εταιρίας του Σουδάν. Ο 44χρονος «γαμπρός» Usama Ibrahim Mohammed, ο οποίος είναι παντρεμένος με 2 παιδιά στο Χαρτούμ, έφθασε λίγο αργότερα στο σπίτι της 17χρονης όπου ένας ιερέας Qazi τέλεσε το γάμο. Το τίμημα ήταν 1,200 δολάρια (100,000 ρουπία), από τα οποία 70,000 ρουπία πήγαν στους γονείς, 5,000 στον Qazi, 5,000 στον μεταφραστή και 20,000 κράτησε η θεία για το προξενιό. Την επόμενη μέρα ο γαμπρός εμφανίστηκε στο σπίτι της κοπέλας και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Εκείνη αρνήθηκε.

Υπεύθυνος της αστυνομίας που συνέλαβε τον Σουδανό άντρα δήλωσε πως αν ένας Σουδανός θέλει να κάνει σεξ, θα πρέπει να πληρώσει τρεις φορές παραπάνω (στη χώρα του), καθώς τα νεαρά κορίτσια είναι πολύ λιγότερα εκεί, ή θα πρέπει να πάρει και μια δεύτερη σύζυγο. Στην Ινδία τα κορίτσια είναι πιο φθηνά και πολύ όμορφα. Ακόμα και οι επισκέπτες μείνουν μόνο λίγες μέρες στη χώρα, κάνουν τους παράνομους αυτούς γάμους με σκοπό το σεξ. Υποστήριξε ακόμα πως οι άνδρες καταφεύγουν σε αυτούς τους γάμους εξπρές γιατί η πορνεία απαγορεύεται στο Ισλάμ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιλαρία Σάλις: Από τα ουγγρικά κελιά στο Ευρωκοινοβούλιο - Το σύμβολο της μάχης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη

Διεθνή / Ιλαρία Σάλις: Από τα ουγγρικά κελιά στο Ευρωκοινοβούλιο - Το σύμβολο της μάχης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2025, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε με οριακή πλειοψηφία υπέρ της διατήρησης της ασυλίας της, απορρίπτοντας το αίτημα των ουγγρικών αρχών για άρση της
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για απελευθέρωση των ομήρων  ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πετυχαίνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τη λήξη του πολέμου. 
LIFO NEWSROOM
«Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Διεθνή / «Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Πρώην στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας περιγράφουν πώς εκπαίδευαν ανήλικους μαχητές υπό την αιγίδα παραστρατιωτικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM
Υπό πίεση το Βέλγιο: Η Δύση ζητά τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την Ουκρανία

Διεθνή / Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν να ανοίξουν τα ρωσικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

Το Βέλγιο δέχεται αυξανόμενη πίεση από ΗΠΑ και Ευρωπαίους συμμάχους να επιτρέψει τη χρήση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, καθώς ο πόλεμος και οι ανάγκες ανοικοδόμησης εντείνονται
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες θα συναντηθούν με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσουν τη μελλοντική αγορά φαρμάκων, με τη BlinkRx να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δυστυχώς είναι μία πρακτική θεμελιωμένη στο ισλαμικό δίκαιο και έχει δύο όψεις: Η μία είναι η συγκαλυμμένη πορνεία που εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια ακόμη και σε χόρες όπου δεν συνηθιζόταν, η άλλη πλευρά είναι ότι χρησιμοποιείται ως παραθυράκι για πρακτικά προγαμιαίες σχέσεις (αν ακι αυτό εφαρμόζεται μόνο από την Χεζμπολλάχ στον Λίβανο).Πάντως οι Σαουδάραβες φίλοι έχουν ήδη ζητήσει διευκολύνσεις από τις πρεσβείες τους για Σύρες προσφυγοπούλες... http://www.gatestoneinstitute.org/3339/syrian-refugees