Στο νοσοκομείο Κινέζος με ζωντανό χέλι στα σωθικά του

Στο νοσοκομείο Κινέζος με ζωντανό χέλι στα σωθικά του Facebook Twitter
15

 

Σε τοπικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας Κινέζος από την νοτιοανατολική επαρχία Guangdong για να του αφαιρέσουν ένα χέλι που είχε σφηνώσει στα σωθικά του. Όπως αναδημοσιεύει η Huffington Post, ο άνδρας έβαλε ο ίδιος το χέλι στα πισινά του, μιμούμενος σκηνή από ταινία πορνό. Το χέλι λέγεται ότι διείσδυσε βαθιά μέσα στο έντερο του και σφήνωσε σε κοιλότητα του σώματός του.

Το χειρουργείο κράτησε ολόκληρη τη νύχτα. Οι εικόνες από το χέλι μέσα στο σώμα του αποκαλύπτουν πόσο βαθιά είχε τρυπώσει ο «εισβολέας», που σύμφωνα με τους γιατρούς ήθελε απλώς να βρει διέξοδο.

Το Ασιατικό αυτό χέλι είναι γνωστό και ως «είδος εισβολέα». Ανάλογα περιστατικά έχουν αναφερθεί και στην Αμερική και Νέα Ζηλανδία.

Προσοχή, οι εικόνες μπορεί να σας ενοχλήσουν

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΙΔΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Εξετάζονται δεσμοί των δραστών με το ISIS - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο όχημά τους

Οι ερευνητές εκτιμούν πως οι δύο δράστες που είπαν ψέματα στην οικογένειά τους για το πού βρίσκονται, είχαν ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος - Τι λένε γείτονές τους
THE LIFO TEAM