Σκουρλέτης προς ΔΗΜΑΡ: «Είστε τρανσέξουαλ αριστεροί»

Σκουρλέτης προς ΔΗΜΑΡ: «Είστε τρανσέξουαλ αριστεροί» Facebook Twitter
11

Ανέβηκε η ένταση στο τηλεοπτικό πρωινό του Γιώργος Παπαδάκη όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή του δήλωση πως «o ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει πάση θυσία στο ευρώ». Παρών ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΤ κ. Παπαδόπουλος ο οποίος παρενέβη ζητώντας από τον κ. Σκουρλέτη να διευκρινίσει ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» του κόμματος του.

Ακολούθησε η επίθεση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε τη ΔΗΜΑΡ τρανσέξουαλ αριστερά αλλά και η απάντηση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ που χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ψεκασμένη αριστερά.»

 «Ψεκασμένοι αριστεροί, πάντως, δεν είμαστε, αριστεροί που να σπρώχνουν τη χώρα στον γκρεμό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM