Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές του «A Quiet Place: Part III»

A QUIET PLACE ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑΙΝΙΑ Facebook Twitter
Φωτ. YouTube/Paramount Pictures
0

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «A Quiet Place» και ηθοποιός Τζον Κραζίνσκι, ανακοίνωσε τους πρωταγωνιστές του «A Quiet Place: Part III».

Ο Κραζίνσκι ανέφερε ότι οι Τζακ Ο’Κόνελ («Sinners»), Τζέισον Κλαρκ («House of Dynamite») και Κέιτι Ο’Μπράιαν («Love Lies Bleeding») θα ενωθούν με τους παλιούς πρωταγωνιστές Έμιλι Μπλαντ, Κίλιαν Μέρφι, Μίλισεντ Σίμοντς και Νόα Τζούπε για την επερχόμενη τρίτη ταινία.

Η ανακοίνωση του Κραζίνσκι για το «A Quiet Place: Part III»

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας του A Quiet Place… παλιού και νέου!» έγραψε ο Κραζίνσκι στη δημοσίευσή του στα social media, όπου εμφανίζονται αντίγραφα του σεναρίου με τα ονόματα όλων των ηθοποιών. «Εδώ είμαστε!».

Στο Instagram, ο Κραζίνσκι έβαλε ως υπόκρουση στην ανάρτησή του το τραγούδι «One Last Time» από το μιούζικαλ «Hamilton», υπονοώντας, ίσως, ότι αυτό σηματοδοτεί το τελευταίο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας.

Η Paramount πρόκειται να κυκλοφορήσει την ταινία «A Quiet Place: Part III» στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιουλίου 2027. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη στη Νέα Υόρκη, με τον Κραζίνσκι να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία βάσει δικού του σεναρίου. Επιπλέον, θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με την Άλισον Σίγκερ για λογαριασμό της Sunday Night. Ο Μάικλ Μπέι, ο Μπραντ Φούλερ και ο Άντριου Φορμ θα είναι παραγωγοί για λογαριασμό της Platinum Dunes.

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεονόρ Φίνι: Η γυναίκα με τον σκορπιό στο γάντι και οι άγγελοι χωρίς δέρμα

Πολιτισμός / Λεονόρ Φίνι: Η γυναίκα με τον σκορπιό στο γάντι και οι άγγελοι χωρίς δέρμα

Σφίγγες που φυλάνε κοιμισμένους άνδρες, σώματα που αποσυντίθενται, μάσκες και παράξενα πλάσματα. Μια μεγάλη αναδρομική στη Φρανκφούρτη αποκαλύπτει τον σκοτεινό, ερωτικό κόσμο της Λεονόρ Φίνι.
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΕΛΑ ΠΙΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ

Πολιτισμός / Δημήτρης Πιατάς: Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Λέλα Πιατά - Ο ίδιος έπαιξε κανονικά στην παράσταση

Μετά το τέλος της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας» η εξέλιξη των γεγονότων συγκίνησε τους θεατές οι οποίοι έμαθαν για την προσωπική απώλεια του ηθοποιού
THE LIFO TEAM
Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έπρεπε να βουτήξει γυμνός στο νερό. Μόνο που ήταν φτιαγμένος από λυγαριά

Πολιτισμός / Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έπρεπε να βουτήξει γυμνός στο νερό. Μόνο που ήταν φτιαγμένος από λυγαριά

Δεκαοκτώ μήνες δουλειάς, δεκάδες προσθετικά κομμάτια και μια λύση υψηλής ραπτικής της τελευταίας στιγμής. Το σώμα του πιο αλλόκοτου κινηματογραφικού εραστή της χρονιάς.
THE LIFO TEAM
Η άγνωστη ιστορία των γυναικών του «Γαλάζιου Καβαλάρη»

Πολιτισμός / Πέρα από τον Καντίνσκι: Οι 12 γυναίκες του «Γαλάζιου Καβαλάρη» σε μια μεγάλη έκθεση στη Γερμανία

Από την Γκαμπριέλε Μύντερ και τη Μαριάνε φον Βερέφκιν μέχρι την Έρμα Μπόσι, που επί δεκαετίες δεν αναγνωριζόταν ούτε στην αυτοπροσωπογραφία της, η έκθεση στο Βισμπάντεν φωτίζει μια παραγνωρισμένη ιστορία του εξπρεσιονισμού.
THE LIFO TEAM
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ έμαθε να ζει στις ιστορίες των άλλων. Τώρα αναρωτιέται σε ποιον ανήκουν

Πολιτισμός / Πέδρο Αλμοδόβαρ: Σε ποιον ανήκουν οι ιστορίες που ζήσαμε μαζί;

Ο σκηνοθέτης που έκανε τις ιστορίες των άλλων δικές του παραδέχεται ότι η συγγραφή μπορεί να πληγώσει ακόμη και τους ανθρώπους που αγαπά. Και αποκαλύπτει γιατί άργησε τόσο να γράψει το πρώτο του μυθιστόρημα.
THE LIFO TEAM
Η Πάτι Σμιθ αιφνιδίασε την τελετή των Βραβείων Αστουριών τραγουδώντας α καπέλα το «Wing»

Πολιτισμός / Η Πάτι Σμιθ αιφνιδίασε την τελετή των Βραβείων Αστουριών τραγουδώντας α καπέλα το «Wing»

Η 79χρονη μουσικός και ποιήτρια παρέλαβε το Βραβείο Πριγκίπισσα των Αστουριών για τις Τέχνες και έκλεισε την ομιλία της με ένα τραγούδι από το «Gone Again», τον δίσκο που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του συζύγου και του αδελφού της.
THE LIFO TEAM
Δύο μουσεία στοιχηματίζουν πίνακες του Μονέ για το μπέιζμπολ — Ο χαμένος θα δανείσει τον δικό του στον νικητή

Πολιτισμός / Δύο μουσεία στοιχηματίζουν πίνακες του Μονέ για το μπέιζμπολ — Ο χαμένος θα δανείσει τον δικό του στον νικητή

Δύο αμερικανικά μουσεία βάζουν έναν πρωτότυπο όρο στην αναμέτρηση των πόλεών τους στο World Series. Το έπαθλο είναι ένας προσωρινός δανεισμός έργου του Κλοντ Μονέ.
THE LIFO TEAM
Το βιβλίο που αποκάλυψε 5.000 νόμους κατά των Κινέζων στην Αμερική κέρδισε βραβείο 75.000 δολαρίων

Πολιτισμός / Η ιστορικός που εντόπισε 5.000 νόμους κατά των Κινέζων στις ΗΠΑ κέρδισε βραβείο 75.000 δολαρίων

Η Μπεθ Λιου-Γουίλιαμς αναζήτησε τις ξεχασμένες ιστορίες Κινέζων μεταναστών στα αμερικανικά αρχεία. Το βιβλίο της τιμήθηκε με το Cundill History Prize των 75.000 δολαρίων.
THE LIFO TEAM