24ωρη απεργία στο ΔΟΛ μετά από απολύσεις συνδικαλιστών

24ωρη απεργία στο ΔΟΛ μετά από απολύσεις συνδικαλιστών Facebook Twitter
0

24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στο συγκρότημα του ΔΟΛ, μετά την απόλυση δύο συνδικαλιστικών εκπροσώπων, την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΠΠΗΤ και της ΕΤΕΡ, σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας από τις 8 το πρωί σήμερα έως και το πρωί της Τετάρτης για τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφωνίας που εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», καθώς και στις ιστοσελίδες «nea.gr», «vima.gr» και «in.gr», ως απάντηση στην "αιφνίδια απόφαση της διοίκησης των επιχειρήσεων του ΔΟΛ, που εκφράστηκε με την αυθαίρετη, άδικη παράνομη, αναίτια και καταχρηστική απόλυση των διοικητικών υπαλλήλων Γιάννας Σακελλαρίου και Στέλλας Μαλθακού", όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η διοίκηση του ΔΟΛ προσέφυγε κατά της απεργίας και σύμφωνα με τις typologies.gr η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων αναμένεται να γίνει στις 2.00 το μεσημέρι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM