ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

Επιχειρηματίας σκότωσε 2 δημοτικούς υπαλλήλους στην Περούτζια και αυτοκτόνησε

3

Επιχειρηματίας σε κατάσταση αμόκ σκότωσε το πρωί δύο δημοτικούς υπαλλήλους στην Περιφέρεια της Περούτζια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης για 43 χρόνια, είχε ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί τον τελευταίο καιρό.

«Είμαι τελειωμένος", είχε δηλώσει ο δράστης και αυτόχειρας σε συνέντευξη που είχε δώσει το Δεκέμβριο σε φοιτητές δημοσιογραφίας. Τότε είχε διαμαρτυρηθεί για τη γραφειοκρατία. Η χρηματοδότηση προς την εταιρία του είχε αποσυρθεί δύο φορές λόγω ελλείψεων στην τεκμηρίωση.  Και οι δύο γυναίκες που σκότωσε εισβάλλοντας και φωνάζοντας «με έχετε καταστρέψει» στο κτήριο της Περιφέρειας (μια 49χρονη και μια 61χρονη) εργαζόταν με επισφαλείς συμβάσεις εργασίας.

3

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΠΟΛΩΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΑΛΤΙΚΗ

Διεθνή / Πολωνία: Ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος αναχαιτίστηκε από πολωνικά μαχητικά πάνω από τη Βαλτική

Παρόμοια περιστατικά με τη συμμετοχή ρωσικών αναγνωριστικών αεροσκαφών πάνω από τη Βαλτική είχαν καταγραφεί και τη Δευτέρα, καθώς και την προηγούμενη Παρασκευή
THE LIFO TEAM
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ

Διεθνή / 55 ώρες στο νερό: Κολυμβητής διέσχισε τη Βαλτική Θάλασσα από τη Σουηδία έως την Πολωνία

Η διάσχιση της Βαλτικής θεωρείται μία από τις δυσκολότερες προκλήσεις στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων, καθώς οι αθλητές καλούνται να αντιμετωπίσουν την τεράστια απόσταση, τις συνεχείς μεταβολές του καιρού, τα παγωμένα νερά και τα κύματα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια