Λεωφορεία μόνο για Παλαιστίνιους ετοιμάζει το Ισραήλ

Λεωφορεία μόνο για Παλαιστίνιους ετοιμάζει το Ισραήλ Facebook Twitter
1

Από την ερχόμενη Δευτέρα, ορισμένα λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια από τη Δυτική Όχθη προς το κεντρικό Ισραήλ, θα προορίζονται αποκλειστικά σε Παλαιστινίους , καθώς το ισραηλινό υπουργείο Μεταφορών, ύστερα από πιέσεις που δέχθηκε από το δήμαρχο Ron Nahman, θεωρεί ότι οι Άραβες αποτελούν απειλή για τους ντόπιους κατοίκους.

Σύμφωνα με τη Ηaaretz, τα λεωφορεία  θα περνούν από το πέρασμα Εϊγιάλ, για να μεταφέρουν τους Παλαιστίνιους που εργάζονται στο Ισραήλ. Το ισραηλινό υπουργείο Μεταφορών υποστηρίζει ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε ώστε να ανακουφιστούν οι παλαιστίνιοι εργαζόμενοι.

Στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, είχαν μοιραστεί φυλλάδια που ενημέρωναν τους Παλαιστινίους για τις αλλαγές αυτές, που έχουν ως στόχο σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές να καταπολεμήσουν το φαινόμενο των πειρατικών λεωφορείων, που κόστιζαν ακριβά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM
CIA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 25Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Διεθνή / Πρώην επικεφαλής της CIA ζητά την απομάκρυνση Τραμπ: «Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου»

Ο Τζον Μπρέναν επικαλέστηκε την 25η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα απομάκρυνσης του προέδρου, λέγοντας ότι «γράφτηκε για ανθρώπους σαν τον Τραμπ»
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια