Συνελήφθη η Ελένη Τεγοπούλου

Συνελήφθη η Ελένη Τεγοπούλου Facebook Twitter
4
Συνελήφθη η Ελένη Τεγοπούλου Facebook Twitter
H Ελένη Τεγοπούλου σε στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση «Αρτούρο Ουΐ» του Μπρεχτ

Εξελίξεις φαίνεται πως πυροδότησε η μήνυση που κατέθεσε στις αρχές Φεβρουαρίου, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, Κώστας Τσουπαρόπουλος. Με την μήνυση ζητούσε την ποινική δίωξη και τιμωρία της Ελένης (Λένας) Χρ. Τεγοπούλου για χρέη περίπου 350.000 ευρώ στο Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Τεγοπούλου, αδελφή της εκδότριας της Ελευθεροτυπίας Μάνιας Τεγοπούλου, συνελήφθη για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών προς το ΙΚΑ ύψους 266.359 ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η σύλληψη έγινε λέει για χρέη προς το ΙΚΑ αλλά μπορεί να αφορούν και το ΕΤΑΠ ΜΜΕ.


Οπως έγραφε στις 2 Φεβρουαρίου το μπλογκ Zoornalistas (από όπου και η είδηση) σύμφωνα με τη μήνυση Τσουπαρόπουλου, η εταιρεία Φωτοεκδοτική Α.Ε. -της οποίας πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ήταν η Ελένη Χ. Τεγοπούλου- «κατά τη χρονική περίοδο από υπόλοιπο Μαρτίου 2011 έως και Απρίλιο 2012 με πρόθεση και παρά τις οχλήσεις του Ταμείου κατακράτησε και δεν απέδωσε τις εργατικές και εργοδοτικές εισφορές των τεχνικών τύπου» και οι οποίες ανέρχονται σε 347.214,14 ευρώ.


Θυμίζουμε πως πριν από ένα μήνα η Ελένη Τεγοπούλου -κατέχει το 25,17% της Χ.Κ.Τεγόπουλος μετά και την μεταβίβαση του 27% στον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο (η Μάνια κατέχει το 25,18%)- είχε παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου στο δ.σ. της εταιρείας.


*Στη φωτογραφία (των zoornalistas) η Ελένη Τεγοπούλου σε στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση «Αρτούρο Ούι» (του Μπρεχτ) σε σκηνοθεσία Βασίλη Κανελλόπουλου, στο οποίο είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια