Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο

Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο Facebook Twitter
2

Το κλείσιμο των σταθμών του Μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη από τις 10 το πρωί και μέχρι νεωτέρας, αποφάσισε η αστυνομία. Η απόφαση ελήφθη λόγω των διαδηλώσεων που προγραμματίζονται σήμερα στο κέντρο στο πλαίσιο της απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τώρα αυτό δεν είναι εξοργιστικό; Έχουν κάνει επιστράτευση για να μην μπορεί να γίνονται απεργίες στο μετρό και μετά η αστυνομία κλείνει τους σταθμούς μέχρι νεωτέρας!!!