Δεν έγινε αποδεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του βέλγου παιδεραστή Marc Dutroux

Δεν έγινε αποδεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του βέλγου παιδεραστή Marc Dutroux Facebook Twitter
4

Χθες Δευτέρα, η βελγική δικαιοσύνη δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του δολοφόνου και παιδεραστή, Marc Dutroux, που είχε συγκλονίσει το Βέλγιο.

Ο Dutroux έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την απαγωγή, το βασανισμό και το βιασμό έξι κοριτσιών την περίοδο 1995-1996, ενώ τέσσερα από τα κορίτσια, είχαν βρεθεί νεκρά μέσα σε ένα μπουντρούμι. 

Ο Βέλγος βρίσκεται στη φυλακή επί 16 χρόνια και επιχείρησε να πείσει τους δικαστές ότι δεν αποτελούσε πλέον δημόσιο κίνδυνο.

Η μητέρα του, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε βελγική εφημερίδα, είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε την αποφυλάκιση του γιου της, διότι ήταν πεπεισμένη πως θα συνέχιζε τα αποτρόπαια εγκλήματα.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Η παιδεραστια αποτελει σεξουαλικη κατευθυνση,δηλαδη βασιζεται σε γονιδιο-ορμονολογικες βασεις,κατι που σημαινει πως δεν αλλαζει χωρις καποια ιατρικη επεμβαση.Φυλακη,ισοβια,μεχρι να προκυψει θεραπεια.Βεβαια,αυτος φαινεται να πασχει και απο αλλα ψυχικα νοσηματα.ΥΓ:Παιδερας,και ζωντανος σε φυλακη,μαλιστα 16 χρονια?Περιεργο...συνηθως τους αποτελειωνουν αλλοι φυλακισμενοι αυτους.