Στη Βουλή ακόμη καπνίζουν

Στη Βουλή ακόμη καπνίζουν Facebook Twitter
3

88 βουλευτές της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ έκαναν έναν αντικαπνιστικό συνασπισμό, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κάπνισμα στη βουλή και να ζητήσουν την εφαρμογή του νόμου που έχει ψηφιστεί εδώ και καιρό.

Οι 88 έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής στην οποία τονίζουν το απαράδεκτο θέαμα που παρουσιάζει η βουλή καθώς "δεν υπάρχει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο στο οποίο ειδικά τις κρίσιμες ημέρες των συνεδριάσεων να γίνεται σεβαστή η απαγόρευση του καπνίσματος".

Σύμφωνα με την επιστολή οι βουλευτές καπνίζουν σε κάθε χώρο της βουλής. "Το εντευκτήριο της Βουλής έχει μετατραπεί σε καπνιστήριο βουλευτών και συνεργατών τους. Το ίδιο συμβαίνει και στο καφενείο, παρά το ότι ατύπως έχει δημιουργηθεί ειδικός κλειστός χώρος για καπνιστές", επισημαίνεται. Με την επιστολή ζητείται η παρέμβαση του προέδρου ώστε "να σταματήσει αυτή η θλιβερή και εξοργιστική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα να προστατευτεί το κύρος του κοινοβουλίου".

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM