Οκτώ χρόνια κάθειρξη επειδή έκλεψαν ποδήλατα

Οκτώ χρόνια κάθειρξη επειδή έκλεψαν ποδήλατα Facebook Twitter
10

Σύμφωνα με το e-themis.gr δυο νεαροί τον περασμένο Απρίλιο προφυλακίστηκαν για την κλοπή ποδηλάτων από πιλοτή πολυκατοικίας στην Αθήνα.

Ο ένας βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού και ο άλλος στις φυλακές Βόλου. Την περασμένη Τετάρτη τους ανακοινώθηκε η απόφαση του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας: Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον καθένα.

Το δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό αν και οι δυο δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση στους κύκλους των δικηγόρων προκάλεσε μεγάλη έκπληξη διότι η ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβάλει το δικαστήριο για τέτοιου είδους αδικήματα είναι τα δέκα έτη.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Ελλάδα / Χωριάτικο: Προφυλακίστηκε και ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας φούρνων

Ο 57χρονος κατηγορούμενος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ή να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση επικαλούμενος προβλήματα υγείας και την ύπαρξη ανήλικου παιδιού
THE LIFO TEAM