«Αν συνεχίσει, βγάλτε τον καροτσάκι έξω»

«Αν συνεχίσει, βγάλτε τον καροτσάκι έξω» Facebook Twitter
7

Ένταση προκλήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας μεταξύ του κ. Καμίνη και συμβούλου της Χ.Α. Κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη ρατσιστική βία, με αφορμή και τη δολοφονία του 27χρονου μετανάστη στα Πετράλωνα, ανέβηκαν οι τόνοι όταν τονίστηκε ότι ένας τουλάχιστον από τους δύο δράστες ήταν οπαδός της Χ.Α. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Μιχαλολιάκου φώναξε ότι στοχοποιείται το κόμμα του ενώ εκτός μικροφώνου είπε: «Σιγά μην κάνουμε και ερωτική εξομολόγηση στους μετανάστες.»

Δεν σταμάτησε δε λεπτό να διακόπτει και να σχολιάζει την ομιλία του Δημάρχου με αποτέλεσμα ο κ. Καμίνης να αντιδράσει λέγοντας: «Εάν συνεχιστεί αυτό, σας ζητώ να τον βγάλετε καροτσάκι έξω».

 

Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, συνεπικουρούμενος από τρείς συμπαραστάτες του είπε στο δήμαρχο Αθηναίων: «Έλα να με βγάλεις έξω».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για ξυλοδαρμό συζύγου Απόστολου Λύτρα: Δυστυχώς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Πολιτική / Μαρινάκης για ξυλοδαρμό συζύγου Απόστολου Λύτρα: Δυστυχώς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι, «στη συγκεκριμένη υπόθεση αυτό που μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση, η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία είναι να ψηφίζει νόμους που αποτελούν χρίσμα εργαλεία, όπως ο νέος ποινικός κώδικα
NEWSROOM