Χωρίς Μετρό και αύριο

Χωρίς Μετρό και αύριο Facebook Twitter
6

Για 7η συνεχή ημέρα θα μείνει ακινητοποιημένο αύριο το Μετρό καθώς, πριν από λίγο, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι εμμένουν στην απεργία, παρά την εντολή για εισαγγελική έρευνα σχετική με την απόφαση τους για κινητοποιήσεις ενώ αυτές κρίθηκαν παράνομες από το Πρωτοδικείου.

Η ΣΤΑΣΥ, καλεί τους εργαζόμενους να σεβαστούν την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστεί ο νόμος.  

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλει, Τραμ, Ηλεκτρικό, Μετρό, Προαστιακό  προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας την επόμενη Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, καθώς και σε 24ωρη απεργία την επόμενη Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου.

Αύριο Τετάρτη θα έχουμε 24ωρη απεργία στο Μετρό, ενώ θα γίνει στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ και Τραμ (δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα). Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM