Πέθανε η καρκινοπαθής έφηβη που είχε φτιάξει τη "Λίστα των Ονείρων"

1

Η γενναία 17χρονη Βρετανή, Alice Pyne, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, το περασμένο Σάββατο, όπως δημοσίευσε η μητέρα της έφηβης μέσω του μπλογκ της. 

H Alice από τη βορειοδυτική κομητεία Cumbria της Μεγάλης Βρετανίας, έγινε διάσημη στη χώρα για τη λίστα των ονείρων που έφτιαξε, προκαλώντας τη συγκίνηση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Το φιλανθρωπικό έργο της χαρακτηρίζεται από πολλούς ως αξιοθαύμαστο καθώς κατάφερε να αυξήσει τη λίστα των υποψήφιων δοτών στη χώρα.

Η ίδια τιμήθηκε με μετάλλιο από τη Βρετανική Αυτοκρατορία για το σκληρό που έδωσε εις όφελος της φιλανθρωπίας, ενώ κατάφερε να συναντηθεί μέχρι και με τον πρωθυπουργό David Cameron.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Εργάτες από το Μπανγκλαντές πήγαν για δουλειά στη Ρωσία και κατέληξαν στο μέτωπο της Ουκρανίας

Αντέδρασαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν, αλλά αξιωματικοί τους απείλησαν με φυλάκιση, σωματική κακοποίηση ή ακόμη και θάνατο, αν αρνηθούν να εκτελέσουν εντολές
THE LIFO TEAM