Καβάλα: 11χρονος Βρετανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βόλτας με τζετ σκι

Καβάλα: 11χρονος Βρετανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βόλτας με τζετ σκι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Unsplash
0

Ακόμη ένα περιστατικό με τραυματισμό κατά τη διάρκεια βόλτας με τζετ σκι, σημειώθηκε σήμερα στη χώρα.

Το νέο περιστατικό με τζετ σκι σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αμμολόφων στην Καβάλα, όπου ένας 11χρονος Βρετανός είχε μεταβεί με τη μητέρα του στο σημείο, με σκοπό την εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βόλτας με χειριστή τον 53χρονο ιδιοκτήτη των θαλασσίων μέσων αναψυχής, ο ανήλικος έπεσε στη θάλασσα λόγω του κυματισμού με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 53χρονου, με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM