Νέα έρευνα: Οι γυναίκες πορνοστάρ είναι πιο ευτυχισμένες από εσένα

Νέα έρευνα: Οι γυναίκες πορνοστάρ είναι πιο ευτυχισμένες από εσένα Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με την νέα έρευνα του «Journal for Sex Research» οι γυναίκες πορνοστάρ ενώ παλαιότερα αντιμετωπίζονταν αρνητικά σε σχέση με τους άνδρες συναδέλφους τους για το επάγγελμά τους, όλα άλλαξαν με την διάδοση του πορνό μέσω διαδικτύου. Έτσι μέχρι το 2001 οι γυναίκες που εργάζονταν στην βιομηχανία του πορνό γίνονταν δέκτες αρνητικών σχολίων για την δουλειά τους. Όπως αναφέρει το Daily Beast η  πορνοσταρ  Asia Carrera έχει IQ 156, ενώ πολλές άλλες αποδεικνύονται ευφυείς επιχειρηματίες.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας που αφορούν αυτές τις γυναίκες δείχνει ότι δεν πρόκειται σε αρκετές περιπτώσεις για κακοποιημένα άτομα όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.  Η μελέτη έδειξε ότι αυτές οι γυναίκες είναι χαρούμενες και ικανοποιημένες με την ζωή τους. Ίσως όχι με τα δικά μας στάνταρτ, αλλά πρόκειται για υγιή και χαρούμενα άτομα.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Πολιτισμός / Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι μόνο το 9% των νέων κάτω των 30 θέλει να γίνει διάσημο, ενώ το 79% προτιμά την ιδιωτικοτητά του. Μετά από δύο δεκαετίες reality TV, influencers, screenshots και μόνιμης ψηφιακής έκθεσης, η φήμη δεν μοιάζει πια με όνειρο.
THE LIFO TEAM
Η σχέση των Ελλήνων με το τατουάζ

Guest Editors / To 17% των Ελλήνων έχει τατουάζ. Γιατί το κάνουν;

Ποιος αποφασίζει τελικά για το σώμα μας; Το άτομο ή οι κοινωνικοί κανόνες; Με αφορμή νέα πανελλαδική έρευνα, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, αναπληρωτής καθηγητής στο ΠΑΜΑΚ, παρουσιάζει τα δεδομένα και αναλύει τι αλλάζει στην ελληνική κοινωνία και τι παραμένει ίδιο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε ότι ορισμένες - κ είναι κ πολλές - είναι επαγγελματίες, το έχουν επιλέξει συνειδητά και έχουν μια χαρά iq!(μιλάω για εξωτερικό αν θέλετε.)Δεν είμαι πορνοστάρ και το γράφω, υπάρχει όμως αυτοδιάθεση η οποία δεν πάει πάάντα -χάριν κοινωνικών κόμπλεξ κ κλισέ - πακέτο με μια δύστυχη ζωή ή / και με χρήση ουσιών..είναι απόλυτα συνειδητή επιλογή και αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μπορώ να απορρίπτεω επειδή είναι απλά διαφορετικό από τα υπάρχοντα μέτρα και σταθμά.φιλικά