Πρωτοβουλία Βενιζέλου εναντίον της Χρυσής Αυγής

Πρωτοβουλία Βενιζέλου εναντίον της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
3

 Πρωτοβουλία προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη η Χ.Α. αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, διά του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος θα παρουσιάσει τις προτάσεις του στις 12.30 το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου.

«Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός του συνταγματικού φάσματος της χώρας» είχε πει το Σάββατο ο κ. Βενιζέλος, καλώντας «όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα να συσπειρωθούμε ως κόμματα του συνταγματικού τόξου εναντίον της».

Η Χ.Α. αντέδρασε στις δηλώσεις και προθέσεις Βενιζέλου τονίζοντας ότι είναι «ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Αρειο Πάγο που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM