Δίκη για το Μάτι: Αναζητείται ο Ιωάννης Φωστιέρης για να οδηγηθεί στη φυλακή

Δίκη για το Μάτι: Αναζητείται ο Ιωάννης Φωστιέρης για να οδηγηθεί στη φυλακή Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Τον πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές από το πρωί της Παρασκευής, μετά την προχθεσινή καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για τις ευθύνες του στην τραγωδία στο Μάτι.

Η Εισαγγελία έστειλε στην Αστυνομία τη σχετική απόφαση και, με δεδομένο πως δεν έχει εμφανιστεί, ξεκίνησε η αναζήτησή του.

Θυμίζεται πως οι Σωτ. Τερζούδης (τότε αρχηγός Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), Βασίλης Ματθαιόπουλος (υπαρχηγός), Ιωάννης Φωστιέρης (Διοικητής ΕΣΚΕ) και Ι. Καπάκης (τότε Γ.Γ Πολιτικης Προστασίας) καταδικάστηκαν σε συνολικά 240 χρόνια φυλάκιση, με εκτιτέα να είναι τα πέντε έτη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM