Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ / Φωτ: Eurokinissi
0

Νέα δεδομένα προέκυψαν σχετικά με την συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, προκειμένου να υπάρξει μία ηθική δέσμευση των δύο πλευρών για την συνέχιση των τελικών της Basket League

Ο αρμόδιος υπουργός, αποσαφήνισε μιλώντας στο Action24, πως αναμένει μετά τις 15:00 στο γραφείο του τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να γίνουν οι δηλώσεις καλής θέλησης που θα επιτρέψουν τη συνέχιση των τελικών, μακριά από τοξικότητα και εντάσεις.

«Έχω καλέσει τους ιδιοκτήτες αυτοπροσώπως να είναι στο γραφείο μου το μεσημέρι. Από τις 15:00 και μετά. Τι επιδιώκω ως Πολιτεία; Επιδιώκουμε να δούμε και να βγουν προς την κοινωνία καθαρές δηλώσεις των δύο παραγόντων. Πολύ καθαρά, με ειλικρίνεια, διακριτά ο καθένας να πει ότι θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Η παρουσία πρέπει να είναι στο γραφείο μου μετά τις 15:00. Περιμένουμε τους ιδιοκτήτες. Η σύμπτωση της ώρας είναι δεύτερο ζήτημα. Αυτό που θέλουμε είναι οι δηλώσεις πως θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν έρθει η μία από τις δύο πλευρές το πρωτάθλημα θα διακοπεί.

Μετά τις 15:00 περιμένουμε τους ιδιοκτήτες για να γίνει αυτή η δήλωση. Η καθαρή τοποθέτηση με ειλικρίνεια. Ωστε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με κανόνες ευπρέπειας χωρίς τοξικότητα. Το προαπαιτούμενο είναι να έρθουν. Η προτεραιότητα είναι η δήλωση. Όλα τα άλλα δε με αφορούν και δεν είναι προτεραιότητα. Σημαντικό είναι να έρθουν και οι δύο, ανεξαρτήτως ώρας».

Διαβάστε: Basket League: Τι σημαίνει η διακοπή του πρωταθλήματος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Οπως όλα δείχνουν, με την νέα τοποθέτηση του κ. Βρούτση, η κατάσταση στον χώρο του ελληνικού πρωταθλήματος, βαίνει προς εκτόνωση και σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM
Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM