Βασάνισε μέχρι θανάτου την υπηρέτρια της

Βασάνισε μέχρι θανάτου την υπηρέτρια της Facebook Twitter
5

Γυναίκα βασάνισε την οικιακή της βοηθό μέχρι θανάτου, προκειμένου όπως είπε στο δικαστήριο, να την αναγκάσει να κάνει πιο καλά τις δουλειές. Πρόκειται για γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η οποία παρουσιάστηκε μπροστά στους δικαστές, όπου και υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στην υπηρέτρια της από την Αιθιοπία, όμως σύμφωνα με την ίδια της την κόρη, έριχνε καυτό νερό πάνω στο σώμα της, τη χτυπούσε με σύρματα και την έδενε με ηλεκτρικά καλώδια. Η καμαριέρα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της εργοδότριας της.

«Μια μέρα, κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, βρήκα τη μητέρα μου να ξυλοκοπεί την υπηρέτρια, να ρίχνει βραστό νερό στο σώμα της και πιπέρι στα μάτια της», κατέθεσε η κόρη της κατηγορούμενης. «Η γυναίκα δεν μπορούσε να αντισταθεί στα βασανιστήρια», σημείωσε.

Η κατηγορούμενη η οποία συνελήφθη μετά από καταγγελία του ίδιου του γιού της που ανέφερε το θάνατο του κοριτσιού, ισχυρίστηκε ότι χτυπούσε την άτυχη γυναίκα «γιατί ήταν τεμπέλα.»

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: H υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM