Τροχαίο στα Καμίνια: Η στιγμή που οδηγός τραυμάτισε και εγκατέλειψε δύο ανήλικους

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΜΙΝΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στη σύλληψη ενός 49χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Α' Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, για σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στα Καμίνια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, ο οδηγός, ενώ κινούνταν με ΙΧ στη συμβολή των οδών Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου, παραβίασε κόκκινο φανάρι και παρέσυρε δίκυκλη μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας τον αναβάτη, καθώς και δύο ανήλικους πεζούς.

Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο όπου έγινε το τροχαίο, χωρίς να προσφέρει καμία βοήθεια στα θύματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής, ενώ άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οδηγού, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM