Εκρηκτική η κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα

Εκρηκτική η κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα Facebook Twitter
1

Ανεξέλεγκτη μοιάζει πλέον η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου χθες το απόγευμα σημειώθηκαν νέα επεισόδια όταν ομάδα 100 περίπου ατόμων επιτέθηκε σε σπίτια και καταστήματα μεταναστών και καταδίωξε μετανάστες του δρόμους της περιοχής. Μάλιστα των επιθέσεων σε καταστήματα ακολούθησε και πλιάτσικο.

Προηγήθηκε συγκέντρωση στην οδό Αγίου Μελετίου ως διαμαρτυρία για την εγκληματικότητα αλλά και με αφορμή επίθεση αλλοδαπών εναντίον Έλληνα ιδιοκτήτη κουρείου που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

 

Λόγω της έντασης του δημιουργήθηκε και των επιθέσεων, υπήρξε επέμβαση των ΜΑΤ, που δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.  Οι αγανακτισμένοι οι οποίοι είχαν και τη βοήθεια χρυσαυγιτών που φώναζαν «Ελλάς Ελλάς, η ταν η επί τας», επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφο του Σκάι ο οποίος κάλυπτε τα γεγονότα, τον χτύπησαν και του πήραν τη δημοσιογραφική ταυτότητα.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική τις τελευταίες ημέρες με επιθέσεις εναντίον μεταναστών και εναντίον καταστημάτων ιδιοκτησίας μεταναστών.

Στην περιοχή μόλις άρχισαν τα γεγονότα υπήρξε και συγκέντρωση αντιφασιστών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια