Τζένιφερ Άνιστον: Χωρίς μπλούζα ο stalker της στο δικαστήριο

Τζένιφερ Άνιστον: Χωρίς μπλούζα ο stalker της στο δικαστήριο Facebook Twitter
Ο stalker της Τζένιφερ Άνιστον / Φωτ.: jae C. Hong-Pool/Getty Images
0

Χωρίς μπλούζα εμφανίστηκε ο stalker της Τζένιφερ Άνιστον στο δικαστήριο την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Ο αρμόδιος δικαστής διέταξε την ψυχιατρική του αξιολόγηση, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν είναι ικανός να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κακουργηματική παρενόχληση και βανδαλισμό.

Η Τζένιφερ Άνιστον βρισκόταν στο σπίτι της, όταν ο Τζίμι Γουέιν Κάρουαϊλ (Jimmy Wayne Carwyle), εμβόλισε με ΙΧ την πύλη της έπαυλής της στη γειτονιά του Bel Air, στο Λος Άντζελες, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Φρουρός από την ομάδα ασφαλείας της ηθοποιού, σταμάτησε τον 48χρονο stalker της στην είσοδό και κάλεσε την αστυνομία για τη σύλληψή του.

Ο Κάρουαϊλ εμφανίστηκε στο δικαστήριο ημίγυμνος, τυλιγμένος με μια κουβέρτα πίσω από το ειδικό τζάμι σε χώρο φύλαξης της δικαστικής αίθουσας. Δεν πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο 48χρονος παρενοχλούσε την Άνιστον με πληθώρα μηνυμάτων στον τηλεφωνητή, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δύο χρόνια.

Ο δικαστής Κιθ Λ. Σβαρτς (Keith L. Schwartz) αμφέβαλε για το αν ο Κάρουαϊλ θα ανταποκρινόταν και θα καταλάβαινε την εισαγγελική εντολή να παραμείνει στη φυλακή και να μην πλησιάσει ξανά την Άνιστον.

Η δικηγόρος του Κάρουαϊλ, δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι το να μείνει μακριά από την κ. Άνιστον θα αποτελέσει ζήτημα αυτή τη στιγμή».

«Δεν θα έχετε καμία επαφή με την Τζένιφερ Άνιστον υπό οποιεσδήποτε συνθήκες» υπερτόνισε ο δικαστής.

Εκτός από παρενόχληση και βανδαλισμό, ο stalker αντιμετωπίζει επίσης την επιβαρυντική περίπτωση της απειλής για μεγάλη σωματική βλάβη. Εάν καταδικαστεί για τις κατηγορίες, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Ο εισαγγελέας, Νέιθαν Χόχμαν (Nathan Hochman) δήλωσε: «Η παρενόχληση είναι ένα έγκλημα που μπορεί γρήγορα να κλιμακωθεί από παρενόχληση σε επικίνδυνες, βίαιες ενέργειες. Το γραφείο μου έχει δεσμευτεί για την επιθετική δίωξη όσων καταδιώκουν και τρομοκρατούν άλλους».

Τόσο οι δικηγόροι της Τζένιφερ Άνιστον, όσο και η ίδια η σταρ των Friends παραμένουν αποστασιοποιημένοι από τα media και δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Άνιστον έπεσε θύμα stalking. Το 2010 εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα εναντίον ακόμη ενός άνδρα, ο οποίος επέμενε ότι είχε σχέση μαζί της.

Με πληροφορίες από Associated Press, BBC

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισραήλ προειδοποιεί τους Παλαιστινίους να μην ταξιδεύουν στους δρόμους που οδηγούν στα κέντρα παροχής βοήθειας στη Γάζα, χαρακτηρίζοντάς τους «ζώνες μάχης

Διεθνή / Γάζα: Μη χρησιμοποιείτε δρόμους προς τα κέντρα βοήθειας, λέει το Ισραήλ προς τους Παλαιστινίους

Τουλάχιστον 27 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά του Ισραηλινού στρατού κοντά σε κέντρα διανομής τροφίμων της GHF - Ο ΟΗΕ μιλά για εγκλήματα πολέμου, ενώ συνεχίζεται η πείνα στη Λωρίδα της Γάζας.
LIFO NEWSROOM
«Να παρέχεται ορμονοθεραπεία σε τρανς φυλακισμένους» - Δικαστής βάζει φρένο στο διάταγμα Τραμπ

Διεθνή / «Να παρέχεται ορμονοθεραπεία σε τρανς φυλακισμένους» - Δικαστής βάζει φρένο στο διάταγμα Τραμπ

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ, Royce Lamberth, δήλωσε ότι ο νόμος απαγορεύει στους υπαλλήλους των φυλακών να στερούν αυθαίρετα από τους κρατούμενους φάρμακα και άλλες διευκολύνσεις για τον τρόπο ζωής που το δικό τους ιατρικό προσωπικό έχει κρίνει ότι είναι κατάλληλες
LIFO NEWSROOM
Δρ. Φλόριαν Γουίλετ: Ο εφευρέτης της «κάψουλας αυτοκτονίας» Sarco έδωσε τέλος στη ζωή του

Διεθνή / Δρ. Φλόριαν Γουίλετ: Ο εφευρέτης της «κάψουλας αυτοκτονίας» Sarco έδωσε τέλος στη ζωή του

Μετά την αποφυλάκισή του για τον θάνατο του πρώτου ατόμου που χρησιμοποίησε την κάψουλα, υπέστη σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, έπεσε από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματός του στη Ζυρίχη και πέθανε με υποβοηθούμενη ευθανασία στη Γερμανία
LIFO NEWSROOM
Τζόναθαν Τζος: Ο σύζυγος του ηθοποιού ισχυρίζεται πως η δολοφονία του είχε ομοφοβικά κίνητρα

Διεθνή / Τζόναθαν Τζος: Ο σύζυγος του ηθοποιού ισχυρίζεται πως η δολοφονία του είχε ομοφοβικά κίνητρα

«Το σπίτι μας κάηκε μετά από δύο χρόνια απειλών από άτομα της περιοχής, που επανειλημμένα μας έλεγαν ότι θα το κάψουν. Αναφέραμε αυτές τις απειλές στις αρχές πολλές φορές, αλλά δεν έγινε τίποτα», ανέφερε ο σύζυγός του ηθοποιού
LIFO NEWSROOM
Δικαίωση για το «Κατηγορώ» του Εμίλ Ζολά: Η Γαλλία προωθεί μεταθανάτια αποκατάσταση για τον Άλφρεντ Ντρέιφους

Διεθνή / Δικαίωση για το «Κατηγορώ» του Εμίλ Ζολά: Η Γαλλία προωθεί μεταθανάτια αποκατάσταση για τον Άλφρεντ Ντρέιφους

Πάνω από έναν αιώνα μετά την άδικη καταδίκη του, η Γαλλία κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση του Άλφρεντ Ντρέιφους, με πρόταση για μεταθανάτια προαγωγή και ταφή στο Πάνθεον
LIFO NEWSROOM