Τζένιφερ Άνιστον: Χωρίς μπλούζα ο stalker της στο δικαστήριο

Τζένιφερ Άνιστον: Χωρίς μπλούζα ο stalker της στο δικαστήριο Facebook Twitter
Ο stalker της Τζένιφερ Άνιστον / Φωτ.: jae C. Hong-Pool/Getty Images
0

Χωρίς μπλούζα εμφανίστηκε ο stalker της Τζένιφερ Άνιστον στο δικαστήριο την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Ο αρμόδιος δικαστής διέταξε την ψυχιατρική του αξιολόγηση, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν είναι ικανός να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κακουργηματική παρενόχληση και βανδαλισμό.

Η Τζένιφερ Άνιστον βρισκόταν στο σπίτι της, όταν ο Τζίμι Γουέιν Κάρουαϊλ (Jimmy Wayne Carwyle), εμβόλισε με ΙΧ την πύλη της έπαυλής της στη γειτονιά του Bel Air, στο Λος Άντζελες, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Φρουρός από την ομάδα ασφαλείας της ηθοποιού, σταμάτησε τον 48χρονο stalker της στην είσοδό και κάλεσε την αστυνομία για τη σύλληψή του.

Ο Κάρουαϊλ εμφανίστηκε στο δικαστήριο ημίγυμνος, τυλιγμένος με μια κουβέρτα πίσω από το ειδικό τζάμι σε χώρο φύλαξης της δικαστικής αίθουσας. Δεν πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο 48χρονος παρενοχλούσε την Άνιστον με πληθώρα μηνυμάτων στον τηλεφωνητή, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δύο χρόνια.

Ο δικαστής Κιθ Λ. Σβαρτς (Keith L. Schwartz) αμφέβαλε για το αν ο Κάρουαϊλ θα ανταποκρινόταν και θα καταλάβαινε την εισαγγελική εντολή να παραμείνει στη φυλακή και να μην πλησιάσει ξανά την Άνιστον.

Η δικηγόρος του Κάρουαϊλ, δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι το να μείνει μακριά από την κ. Άνιστον θα αποτελέσει ζήτημα αυτή τη στιγμή».

«Δεν θα έχετε καμία επαφή με την Τζένιφερ Άνιστον υπό οποιεσδήποτε συνθήκες» υπερτόνισε ο δικαστής.

Εκτός από παρενόχληση και βανδαλισμό, ο stalker αντιμετωπίζει επίσης την επιβαρυντική περίπτωση της απειλής για μεγάλη σωματική βλάβη. Εάν καταδικαστεί για τις κατηγορίες, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Ο εισαγγελέας, Νέιθαν Χόχμαν (Nathan Hochman) δήλωσε: «Η παρενόχληση είναι ένα έγκλημα που μπορεί γρήγορα να κλιμακωθεί από παρενόχληση σε επικίνδυνες, βίαιες ενέργειες. Το γραφείο μου έχει δεσμευτεί για την επιθετική δίωξη όσων καταδιώκουν και τρομοκρατούν άλλους».

Τόσο οι δικηγόροι της Τζένιφερ Άνιστον, όσο και η ίδια η σταρ των Friends παραμένουν αποστασιοποιημένοι από τα media και δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Άνιστον έπεσε θύμα stalking. Το 2010 εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα εναντίον ακόμη ενός άνδρα, ο οποίος επέμενε ότι είχε σχέση μαζί της.

Με πληροφορίες από Associated Press, BBC

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τους τρανς
THE LIFO TEAM
Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM