Φοιτητής κάνει φιλμάκι την άθλια κατάσταση του ΑΠΘ

Φοιτητής κάνει φιλμάκι την άθλια κατάσταση του ΑΠΘ Facebook Twitter
11

H απεργία των εργολαβικών υπαλλήλων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας άθλιας κατάστασης με τα σκουπίδια στο Πανεπιστήμιο. Ο χρήστης TheVradipous «εμπνεύστηκε» από την αποκαρδιωτική εικόνα και δημιούργησε ένα φιλμάκι, περιηγούμενος στο χώρο του ΑΠΘ.

 

Οι εργολαβικοί υπάλληλοι απεργούν για περισσότερο από ένα μήνα με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας αποπνικτικής και επικίνδυνης για την υγεία κατάστασης. Σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο, όταν φοιτητές και καθηγητές επιχείρησαν να καθαρίσουν το χώρο δέχτηκαν επίθεση από τους απεργούς ενώ υπήρξε και παρέμβαση του εισαγγελέα έπειτα από σχετικό έγγραφο των πρυτανικών αρχών για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Σε χώρους του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε και υγειονομικός έλεγχος, μετά από σχετικό αίτημα καθηγητών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργολαβικοί υπάλληλοι ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις ζητώντας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αφού η διοίκηση του πανεπιστημίου τους είχε ανακοινώσει πως αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντί τους και πως θα αναγκαστεί να καταγγείλει όλες τις συμβάσεις της εργολαβίας, εάν δεν υπάρξει έκτακτη επιχορήγηση από το υπουργείο Παιδείας.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM