Νεκρός 19χρονος στα Φάρσαλα: Τον καταπλάκωσε τοίχος σπιτιού

Νεκρός 19χρονος στα Φάρσαλα: Τον καταπλάκωσε τοίχος σπιτιού Facebook Twitter
Φωτ.: larissanet.gr
0

Ένας 19χρονος δόκιμος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στην περιοχή των Φαρσάλων.

Πληροφορίες, που μεταφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, περιγράφουν, πως ο άτυχος νεαρός σκοτώθηκε μετά την κατάρρευση τοίχου που τον καταπλάκωσε.

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, την ώρα που ο νεαρός φέρεται να εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μπάζων στα Φάρσαλα παρέα με τον πατέρα του σε σπίτι συγγενή τους. Κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ένας από τους τοίχους του σπιτιού υποχώρησε και έπεσε επάνω του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικό της ΕΛΑΣ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος. Αν και η κινητοποίηση ήταν άμεση, ο 19χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Γιατρός που βρισκόταν στη γειτονιά κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά ο 19χρονος από τα Φάρσαλα, δεν επέζησε.
 

Με πληροφορίες από larissanet.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM