Ντόλι Πάρτον: Οι κάτοικοι του Νάσβιλ μαζεύουν υπογραφές για να πάρει το αεροδρόμιο το όνομά της

Ντόλι Πάρτον: Οι κάτοικοι του Νάσβιλ μαζεύουν υπογραφές για να πάρει το αεροδρόμιο το όνομά της Facebook Twitter
Φωτ. Ντόλι Πάρτον / Getty Images
0

Οι κάτοικοι του Νάσβιλ κάνουν τα πάντα προκειμένου το αεροδρόμιο της πόλης, να μετονομαστεί σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Ντόλι Πάρτον».

Η κορυφαία τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Ντόλι Πάρτον, όπως φαίνεται έχει κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των κατοίκων του Νάσβιλ, οι οποίοι από τον Ιανουάριο μαζεύουν υπογραφές, με στόχο τη μετονομασία του Διεθνούς Αεροδρομίου του Νάσβιλ (BNA) σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Ντόλι Πάρτον».

Η διαδικτυακή εκστρατεία που ξεκίνησαν στις 21 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 51.000 υπογραφές, φιλοξενείται στην πλατφόρμα Change.org και αναδεικνύει την εμβληματική καριέρα της Ντόλι Πάρτον στη μουσική αλλά και τη φιλανθρωπική της δράση, ως δύο βασικά επιχειρήματα για την μετονομασία του αεροδρομίου προς τιμήν της.

Παράλληλα, αποτελεί άμεση αντίδραση σε προηγούμενη πρόταση που είχε κατατεθεί, για τη μετονομασία του αεροδρομίου προς τιμήν του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Οι υποστηρικτές της ιδέας, τονίζουν ότι η θρυλική τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την πολιτιστική κληρονομιά και τις αξίες της πολιτείας του Τενεσί.

«Ως περήφανοι πολίτες του Τενεσί, παρακινούμεθα από τον βαθιά ριζωμένο θαυμασμό μας για τον εθνικό θησαυρό και τον θρύλο του Τενεσί, Ντόλι Πάρτον. Δεν είναι μόνο μια διάσημη καλλιτέχνης που ενθαρρύνει την αγάπη, την αποδοχή και την καλή θέληση μέσω της μουσικής της, αλλά και μια φιλάνθρωπος, γνωστή για τις αμέτρητες συνεισφορές της στην κοινωνία.

»Οι φιλανθρωπικές προσπάθειες της Ντόλι, η εξαιρετική της επιρροή στη μουσική βιομηχανία και η αγάπη που έχει εμφυσήσει στις καρδιές μας μέσω των πράξεων και των τραγουδιών της, την καθιστούν πραγματικά άξια υποψήφια για να πάρει το όνομά της το Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των κατοίκων.

Σημειώνεται πως το αεροδρόμιο μέχρι στιγμής διατηρεί την αρχική του ονομασία BNA, η οποία αποτελεί ακρωνύμιο του «Berry Field Nashville» τιμώντας τον Συνταγματάρχη Χάρι Σ. Μπέρι, βετεράνο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και πρώτο διοικητή του αεροδρομίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rheinmetall και λοιπές εταιρείες όπλων κυνηγούν ταλέντα προσφέροντας γιόγκα, υψηλούς μισθούς και... προφυλακτικά

Διεθνή / Rheinmetall και λοιπές εταιρείες όπλων κυνηγούν ταλέντα προσφέροντας γιόγκα, υψηλούς μισθούς και... προφυλακτικά

Οι ευρωπαϊκές εταιρείες όπλων κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν νέους εργαζόμενους: από προφυλακτικά με λογότυπο και γιόγκα, μέχρι υψηλούς μισθούς και ανακατάρτιση πρώην εργαζομένων άλλων κλάδων, ενόψει της αύξησης δαπανών για την άμυνα μέχρι το 2030
LIFO NEWSROOM
Στρατιωτική παρέλαση στο Πεκίνο: Με Πούτιν και Κιμ στο πλευρό του ο Σι έστειλε μήνυμα στη Δύση για «πόλεμο ή ειρήνη»

Διεθνή / Στρατιωτική παρέλαση στο Πεκίνο: Με Πούτιν και Κιμ στο πλευρό του ο Σι έστειλε μήνυμα στη Δύση για «πόλεμο ή ειρήνη»

«Η αναγέννηση του κινεζικού έθνους είναι ασταμάτητη και η ευγενής υπόθεση της ειρήνης και της ανάπτυξης της ανθρωπότητας σίγουρα θα θριαμβεύσει», είπε ο κινέζος πρόεδρος σε ομιλία του
LIFO NEWSROOM
Τζέφρι Έπσταϊν: Δημοσιεύτηκαν νέα αρχεία για την υπόθεση που όμως ήταν ήδη γνωστά

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δημοσιεύτηκαν νέα αρχεία για την υπόθεση, τα οποία όμως ήταν ήδη γνωστά

Τα αρχεία φαίνεται να περιέχουν πληροφορίες που είναι ήδη δημόσια γνωστές, την ώρα που αυξάνεται η πίεση για τη δημοσιοποίηση όλων των σχετικών εγγράφων της υπόθεσης
LIFO NEWSROOM
Λονδίνο: Διαδηλωτής με σκυλί ανέβηκε στον πύργο του King’s Cross με πανό για το Ιράν

Διεθνή / Λονδίνο: Διαδηλωτής με σκύλο ανέβηκε στον πύργο του King’s Cross με πανό για το Ιράν

Πάνω στο πανό υπήρχε το λογότυπο του Κινήματος Ελευθερίας του Ιράν, ενός φιλοδημοκρατικού κόμματος που τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού κράτους και θρησκείας και είναι απαγορευμένο από την κυβέρνηση της Τεχεράνης
LIFO NEWSROOM
Σουηδία: Σφοδρές αντιδράσεις για τον «πολιτιστικό κατάλογο» της χώρας – Εκτός λίστας οι ABBA και ό,τι έγινε μετά το 1975

Διεθνή / Σουηδία: Σφοδρές αντιδράσεις για τον «πολιτιστικό κατάλογο» της χώρας – Εκτός λίστας οι ABBA και ό,τι έγινε μετά το 1975

Συμπεριλαμβάνονται η Βίβλος του Γουσταύου Βάσα από το 1541, η Πίπη Φακιδομύτη, η ΙΚΕΑ και το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στη φύση, μεταξύ άλλων
LIFO NEWSROOM