Η Χ.Α. ζητά από καταστηματάρχες να απολύσουν τους αλλοδαπούς

Η Χ.Α. ζητά από καταστηματάρχες να απολύσουν τους αλλοδαπούς Facebook Twitter
1

Kαταγγελίες γίνονται από επιχειρηματίες για «επισκέψεις» στα καταστήματα τους από μέλη της Χ.Α. που τους ζητούν να απολύσουν τους «τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς» και να προσλάβουν και να προσλάβουν Έλληνες ανέργους, από τις λίστες που έχει καταρτίσει η οργάνωση.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έδωσε εντολή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει έλεγχος των καταγγελιών και να βρεθεί σε ποιες περιπτώσεις μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν από τις "νουθεσίες" στις απειλές. Μάλιστα στον χρυσαυγίτικο ΟΑΕΔ έχει καθοριστεί και μεροκάματο για τους Έλληνες ύψους 18 ευρώ.

Επισκέψεις χρυσαυγιτών σε καταστήματα έγιναν το Σαββατκύριακο σε Βοιωτία και Εύβοια.

Εν τω μεταξύ νέα «επέμβαση» της Χ.Α. έγινε σε παζάρι στη Σπερχειάδα Φθοιώτιδας, όπου μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο του επεισοδίου, απομάκρυνε τους αλλοδαπούς που δεν είχαν άδεια αλλά δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή χρυσαυγίτη, ο οποίος υποκαθιστούσε το νόμο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM