Eurovision: Η Klavdia τραγουδά «Mon Amour» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ

Eurovision: Η Klavdia τραγουδά «Mon Amour» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΕΡΤ
0

Η Klavdia και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ηχογράφησαν μια ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Mon Amour», λίγο πριν την Eurovision.

H ΕΡΤ δημοσίευσε το βίντεο κλιπ της εκτέλεσης, όπου η Klavdia στα στούντιο του ραδιομεγάρου, τραγουδά μοναδικά το «Mon Amour». Μαζί της οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ενώ στη σκηνοθεσία του βίντεο είναι ο Γιάννης Γεωργιουδάκης.

Το «Mon Amour» είναι το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε η Γαλλία στον μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2024, με τον Slimane. Το τραγούδι τερμάτισε στην τέταρτη θέση, είναι όμως μεταξύ εκείνων που σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μπαλάντα μέσα σε 24 ώρες, έγινε το πρώτο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του Spotify, που ξεπέρασε τα 2 εκατομμμύρια streams.

Klavdia: «Έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ ωραίο»

Η Κλαυδία, η οποία θα εκπροσωπήσει αυτή τη χρονιά την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό, θα εμφανιστεί έβδομη την βραδιά του Β’ Ημιτελικού της Eurovision, στις 15 Μαΐου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» πριν λίγες ημέρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια σημείωσε πως νιώθει απόλυτα ασφαλής με αυτό που θα παρουσιάσει στον Ημιτελικό, ενώ παράλληλα ανέφερε για ακόμη μία φορά, πως είναι μεγάλη της τιμή που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα.

«Έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου, εγώ νιώθω πολύ ασφαλής με το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα σας αρέσει, ελπίζω να σας αρέσει και ελπίζω να τα πάμε τέλεια», ανέφερε αρχικά η Κλαυδία.

«Μου αρέσει το νούμερο 7. Μακάρι να είναι το τυχερό μας. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλή θέση εμφάνισης στον πίνακα. Ίσως, η σειρά εμφάνισης να μην παίζει σημαντικό ρόλο. Πιο σημαντικό ρόλο παίζουν η παρουσία, το τραγούδι και η ερμηνεία. Με τιμά πάρα πολύ το γεγονός ότι επιλέχθηκα από τον ελληνικό λαό για να εκπροσωπήσω τη χώρα μας με το συγκεκριμένο τραγούδι, που έχει αυτό το μήνυμα», συνέχισε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, γνωστό ράπερ, μουσικό συνθέτη και παραγωγό OGE, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «με στηρίζει σε όλα, πάντα και παντού, πρωί-βράδυ, ό,τι και αν κάνω. Είναι και αυτός του χώρου εξάλλου, οπότε καταλαβαινόμαστε».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ντονατέλα Βερσάτσε επιστρέφει — αυτή τη φορά χωρίς το Versace

Πολιτισμός / Η Ντονατέλα Βερσάτσε επιστρέφει και για πρώτη φορά δεν θα σχεδιάζει για το Versace

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες ταύτισης με τον οικογενειακό οίκο, η Ντονατέλα Βερσάτσε ξεκινά από την αρχή με τη Revolve, σε ένα εγχείρημα που θα ενώσει μόδα, ομορφιά, ψηφιακό εμπόριο και ψυχαγωγία.
THE LIFO TEAM
Ποιος κληρονομεί την ιδιωτική ζωή μιας σταρ; Τα πράγματα της Μπριζίτ Μπαρντό έφεραν σχεδόν €1 εκατ.

Πολιτισμός / Από τα νυχτικά μέχρι τα περιλαίμια των σκύλων της: Η ιδιωτική ζωή της Μπριζίτ Μπαρντό πουλήθηκε για €954.000

Περίπου 3.000 πλειοδότες διεκδίκησαν 285 αντικείμενα της Γαλλίδας σταρ στο Παρίσι. Δύο περιλαίμια των σκύλων της έφτασαν τα €9.400 και μια αυτοπροσωπογραφία σχεδόν τα €40.000.
THE LIFO TEAM
Διαβάζοντας τη Λολίτα στην Τεχεράνη

Πολιτισμός / «Διαβάζοντας τη Λολίτα στην Τεχεράνη»: Το βιβλίο-φαινόμενο για πρώτη φορά στη σκηνή

Σχεδόν είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του, το συγκλονιστικό βιβλίο της Αζάρ Ναφίσι για τα τέρατα που γεννά ο φονταμενταλισμός κάνει πρεμιέρα στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Τρία αριστουργήματα περνούν στην ιδιοκτησία της Νιγηρίας και θα εκτεθούν στο Met για 25 χρόνια

Πολιτισμός / Τρία αριστουργήματα περνούν στην ιδιοκτησία της Νιγηρίας και θα εκτεθούν στο Met για 25 χρόνια

Τρία αριστουργήματα από το Ίφε και το Μπενίν βγαίνουν από την ιδιωτική αγορά και περνούν στη Νιγηρία, αλλά θα παραμείνουν στη Νέα Υόρκη. Ένα μοντέλο που θυμίζει τη συμφωνία για τις 161 κυκλαδικές αρχαιότητες του Λέοναρντ Στερν.
THE LIFO TEAM
15 ελληνικές αρχαιότητες επιστρέφουν από τις ΗΠΑ — Ανάμεσά τους ευρήματα από λαθρανασκαφή του 1964

Πολιτισμός / 15 ελληνικές αρχαιότητες επιστρέφουν στην Ελλάδα και μια ιστορία του 1964 ξανασυντίθεται στην Κρήτη

Στην Ελλάδα επιστρέφουν 15 αρχαιότητες που είχαν διακινηθεί παράνομα στο εξωτερικό. Πέντε από αυτές προέρχονται από το Αφρατί Βιάννου και θα επανενωθούν με ευρήματα της ίδιας λαθρανασκαφής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.
THE LIFO TEAM
Ο Μπραντ Πιτ επέστρεψε ως Κλιφ Μπουθ: Το νέο trailer της ταινίας του Φίντσερ σε σενάριο Ταραντίνο

Πολιτισμός / Ο Μπραντ Πιτ επέστρεψε ως Κλιφ Μπουθ: Το νέο trailer της ταινίας του Φίντσερ σε σενάριο Ταραντίνο

Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ, αυτή τη φορά στο 1977. Ο Ντέιβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί σενάριο του Κουέντιν Ταραντίνο, με φόνους, καταδιώξεις και έναν Κλιφ Μπουθ που έχει βρει νέα δουλειά.
THE LIFO TEAM
Στα 95 της, η Λουίζ Μπουρζουά χαρτογράφησε το σώμα της μέχρι τη «μυρωδιά του κυνηγημένου ζώου»

Πολιτισμός / Η Λουίζ Μπουρζουά χαρτογράφησε το σώμα της μέχρι τη «μυρωδιά του κυνηγημένου ζώου»

Η BnF και το Κέντρο Πομπιντού ενώνουν για πρώτη φορά τις συλλογές τους σε μια έκθεση που διατρέχει σχεδόν επτά δεκαετίες σχεδίων και χαρακτικών της Μπουρζουά, με κέντρο το «Extreme Tension» του 2007.
THE LIFO TEAM
Η Εύα Γκονζαλές δεν ήταν απλώς η μαθήτρια του Μανέ

Πολιτισμός / Εύα Γκονζάλες: Η ζωγράφος που έμεινε στη σκιά του Μανέ επιστρέφει στο Παρίσι

Το Petit Palais αφιερώνει στην Εύα Γκονζάλες την πρώτη μεγάλη αναδρομική τέτοιας κλίμακας από το 1885, με περίπου 100 έργα που επαναφέρουν στο προσκήνιο μια ζωγράφο η οποία έμεινε έξω τόσο από τον μύθο του Μανέ όσο και από τον επίσημο κανόνα του ιμπρεσιονισμού
THE LIFO TEAM
Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ και ο Wu Guanzhong «συναντιούνται» για πρώτη φορά στο Χονγκ Κονγκ

Πολιτισμός / Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ ανακάλυψε στην κινεζική ζωγραφική ότι μια εικόνα μπορεί να περιέχει χρόνο

Μια νέα έκθεση στο Χονγκ Κονγκ φέρνει το έργο του δίπλα στον Wu Guanzhong και αποκαλύπτει δύο αντίστροφες διαδρομές ανάμεσα στην κινεζική ζωγραφική και τον ευρωπαϊκό μοντερνισμό.
THE LIFO TEAM