Ο πρώτος ανοιχτά γκέι άντρας του μποξ

Ο πρώτος ανοιχτά γκέι άντρας του μποξ Facebook Twitter
2

Το USA Today γράφει ότι ο Ορλάντο Κρούζ, 4ος στην κατάταξη των ελαφρών βαρών του WBO, δήλωσε την Τετάρτη: «Ήδη αγωνίζομαι για περισσότερο από 24 χρόνια και όσο συνεχίζω την ανοδική καριέρα μου, θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου.

"Θέλω να προσπαθήσω να είμαι το καλύτερο πρότυπο που μπορώ για τα παιδιά που μπορεί να βλέπουν την πυγμαχία ως επαγγελματική καριέρα. Είμαι και πάντα ήμουν ένας περήφανος άντρας από το Πουέρτο Ρίκο. Είμαι και πάντα ήμουν ένας περήφανος ομοφυλόφιλος άντρας. "

Ο Κρουζ είναι 31 χρονών και ξεκίνησε την πυγμαχία στην ηλικία των 7 ετών. Η ερασιτεχνική καριέρα του κορυφώθηκε με τη συμμετοχή του στην ολυμπιακή ομάδα του Πουέρτο Ρίκο το 2000 για τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ. Μεταξύ των μελών της ομάδας του ήταν και πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως ο Miguel Cotto και ο Ivan Calderon.

Ο Emile Griffith, ένας πρωταθλητής της δεκαετίας του ’50 και ’60 δήλωσε στο Sports Illustrated ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά το τέλος της καριέρας του. Ο Griffith είναι σήμερα 74 χρονών και πάσχει από άνοια.

O Ορλάντο Κρουζ σε αγώνα:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστραλία: Έκθεση για τις Βίβιαν Γουέστγουντ και Ρέι Καβακούμπο στην Εθνική Πινακοθήκη της Βικτώριας

Διεθνή / Αυστραλία: Έκθεση για τις Βίβιαν Γουέστγουντ και Ρέι Καβακούμπο στην Εθνική Πινακοθήκη της Βικτώριας

την έκθεση Westwood | Kawakubo, παρουσιάζονται 140 σχέδια από τη μεγάλη συλλογή μόδας του Μουσείου, συμπληρωμένα με δάνεια από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, το V&A του Λονδίνου και το Palais Galliera στο Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ο Μασκ με το νέο κόμμα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

Διεθνή / Ο Μασκ με στρατηγική Επαμεινώνδα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

«Όταν πρόκειται για την χρεοκοπία της χώρας μας μέσω σπατάλης και διαφθοράς, ζούμε σε ένα μονοκομματικό σύστημα, όχι σε μια δημοκρατία» ανέφερε ο Μασκ
LIFO NEWSROOM
Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Διεθνή / Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Ο Γουόλτερ Ματάου που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους καρατερίστες του Χόλιγουντ έφτασε στην κορυφή δημιουργώντας ένα επιτυχημένο κινηματογραφικό ντουέτο με τον Τζακ Λέμον
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ετσι ειναι...πρεπει να εμφανιστουμε ομως απο ολους τους χωρους...και να καταρριψουμε τα στερεοτυπα. Ειμαστε παρα πολλοι για να μας αγνοουν...ειμαστε 1.000.000 στην ελλαδα....καιρος ειναι !!!
Άντε άντε, ένας ένας, σιγά σιγά να αποκαλύπτονται.... Κάποτε έλεγαν ότι είμαστε λίγοι, μια μάστιγα, οι άρρωστοι που έπρεπε να εξαλειφτούν όπως οι επιδημίες ... Καιρός ν' αλλάξει αυτό. Τώρα πια δεν ήμαστε απλά πολλοί ... Ήμαστε γύρω σας, δίπλα σας, στα σπίτια σας, στις οικογένειες σας. Είναι οι φίλοι και οι φίλες σας, τα παιδιά σας ακόμα και οι γονείς σας. Οι δύσπιστοι αλλά κυρίως οι ομοφοβικοί είναι καιρός να κοιταχτούν στον καθρέφτη τους.