Επίθεση από Χρυσαυγίτες σε μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Επίθεση από Χρυσαυγίτες σε μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Facebook Twitter
12

Σφοδρή επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε, όπως καταγγέλλει, ένας 45χρονος, μέλος της οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

Το γεγονός συνέβη χθες βράδυ, σε κεντρικό καφέ μπαρ της πόλης των Σερρών, όταν είκοσι περίπου άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής, πέρασαν μπροστά από το εν λόγω μαγαζί προκαλώντας την ενόχληση του 45χρονου.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η λεκτική απαξίωση που εξεστόμισε ο 45χρονος στα μέλη της Χρυσής Αυγής, ώθησε τους πιο ένθερμους να του επιτεθούν με αποτέλεσμα να δεχτεί δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.

 

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ όπως αναφέρουν οι παρόντες στο περιστατικό, πρόκειται για αντίποινα απέναντι στους "αριστεριστές" μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν πριν από λίγες μέρες σε νεαρό μέλος της Χρυσής Αυγής.

 

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η υπόθεση πρόκειται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς ο 45χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα καταθέσει μήνυση κατά των μελών της Χρυσής Αυγής που του επιτέθηκαν.

 

 

 

 

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM