Άγρια κόντρα στη βουλή ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής

Άγρια κόντρα στη βουλή ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
2

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στη βουλή, όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ, επιτέθηκε κατά της Χ.Α., χαρακτηρίζοντας την φασιστικό κόμμα και καταθέτοντας επερώτηση, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή έχει ιδρύσει «γραφεία εργασίας για Έλληνες». Σύμφωνα με τον κ. Παφίλη αυτά τα «γραφεία» εκβιάζουν επιχειρηματίες για να προσλάβουν Έλληνες εργαζόμενους αντί για μετανάστες, με 18 ευρώ, καταστρατηγώντας συλλογικές συμβάσεις.

Ο κ. Παφίλης είπε επίσης ότι η Χ.Α. με «δουλεμπορικά παραμάγαζα» χρησιμοποιεί μπράβους και τραμπούκους, παράλληλα με τις δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών και εκμεταλλεύεται την κρίση για να σπείρει το ρατσισμό. Τα λεγόμενα του βουλευτή του ΚΚΕ προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τα έδρανα στην άκρα δεξιά πλευρά του κοινοβουλίου και την παρέμβαση του προεδρεύοντος Χ. Μαρκογιαννάκη.

Απαντώντας στον βουλευτή του ΚΚΕ, ο τφυπουργός Εργασίας δεν αρνήθηκε ότι υπάρχουν τέτοιες πρακτικές από τη Χ.Α. αλλά είπε ότι τα «γραφεία» αυτά δεν τηρούν καμία νόμιμη διαδικασία και θα κλείσουν, προσθέτοντας ότι όταν επιχειρήθηκαν έλεγχοι στη Λιβαδειά και στη Χαλκίδα, τα γραφεία βρέθηκαν κλειστά και κανείς δεν ήταν μέσα».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM