LIVE!

Πολιτικοί υποκινητές της βίας ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. και Χρυσή Αυγή

Πολιτικοί υποκινητές της βίας ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. και Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
5

Στο άρθρο του με τίτλο «Ένα σύγχρονο κίνημα τραμβούκων», στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», ο Θεόδωρος Πάγκαλος καταφέρεται ενάντια στη βία, κατακεραυνώνοντας τόσο την Αριστερά όσο και την άκρα δεξιά.

Κατονομάζει μάλιστα τους πολιτικούς φορείς που θεωρεί ότι υποθάλπουν ή ενθαρρύνουν τη βία στην ελληνική κοινωνία:

«Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν τραμπουκισμούς παλαιοκομμουνιστικά κομάντο του ΚΚΕ ή νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια βέβαια σύσσωμου του αντιεξουσιαστικού χώρου και των αναρχικών αλλά και με τη συμμετοχή νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής ή ακροδεξιών οπαδών του Παναγιώτη Καμμένου».

Αναφέρεται στις προσωπικές του εμπειρίες ως θύμα τέτοιων εκδηλώσεων, ενώ επίσης θεωρεί ότι τα άτομα που συμμετέχουν στα διάφορα βίαια κινήματα έχουν πλήρη απουσία επιχειρημάτων και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξόντωση και εξαφάνιση της διαφορετικής άποψης.

Υποκινητή αυτής της βίας θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας αναφορά σε απόσπασμα ομιλίας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε δηλώσει ««Δεν θα μπορείτε να βγείτε από τα σπίτια σας».

«Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης».

Η άποψη του πρώην υπουργού έρχεται  α προστεθεί σε μία συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες και αφορά τη χρήση της βίας ως μέσο πολιτικής, καθώς και την καταδίκη της - ή μη - από όπου κι αν προέρχεται.

Ελλάδα
5

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ