Φλώρινα: 14χρονος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 7χρονο

Φλώρινα: 14χρονος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 7χρονο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Σεξουαλική κακοποίηση ενός 7χρονου αγοριού ερευνά η Αστυνομία της Φλώρινας. Σύμφωνα με την αστυνομία οι γονείς του 7χρονου αγοριού κατήγγειλαν χθες το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης ότι το παιδί τους έχει πέσει θύμα βιασμού. 

Το Τμήμα δίωξης Εγκλημάτων που ανέλαβε την υπόθεση εξέτασε το ανήλικο αγόρι παρουσία ειδικού ψυχολόγου και μετά το πέρας της διαδικασίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 14χρονου (συγγενικό πρόσωπο του 7χρονου) για βιασμό και ασέλγεια ανηλίκου.

Ταυτόχρονα έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση ενώ για όλες τις εξελίξεις έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Φλώρινας. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 14χρονος δεν έχει κληθεί ακόμη να δώσει εξηγήσεις για τα αδικήματα που κατηγορείται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM