Η Lady Gaga βρέθηκε στο Άμστερνταμ για να δώσει συναυλία και αποφάσισε να κάνει χρήση των ναρκωτικών που είναι νόμιμα στη χώρα και μάλιστα επί σκηνής. Δε δίστασε, μάλιστα, να παραδεχθεί στο κοινό που την παρακολουθούσε πως «αυτό άλλαξε τη ζωή μου».
Μετά το τέλος του «Born This Way», η 26χρονη σταρ κάθισε πάνω στα δώρα που της είχαν πετάξει στη σκηνή οι θαυμαστές της και άρχισε να καπνίζει το τεράστιο τσιγάρο της.
«Αυτό άλλαξε τη ζωή μου… Μου έδωσε μια πνευματική εμπειρία με την μουσική μου» είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια και καπνίζοντας λίγο ακόμα, ενώ αστειεύτηκε πως θα προτείνει στον Barack Obama να νομιμοποιήσει το χασίς σε όλο τον κόσμο.
Διάφορα /
H Lady Gaga καπνίζει χασίς επί σκηνής!
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά δελφίνια να χρησιμοποιούν κοχύλια ως εργαλείο για να κυνηγούν ψάρια
Εμμανουήλ Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο για τον πρωταθλητή στο Μπέρμιγχαμ
Αγγλία: Ξίφος 200 ετών αναδύθηκε από λίμνη κάστρου λόγω ξηρασίας
Σεισμός στην Κολομβία: Θυσίασε τη ζωή της για να σώσει τον σκύλο της - «Όλο το κτίριο έπεσε πάνω τους»
Η επόμενη μέρα της κακοκαιρίας στη Μάνη: «Άνοιξαν έως και οι αερόσακοι» στο ΙΧ της γυναίκας που τραυματίστηκε