Ο Άλεκ Μπάλντουιν σχεδιάζει «να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη» με τον πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας Rust

Ο Άλεκ Μπάλντουιν σχεδιάζει «να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη» με τον πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας Rust Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου του Άλεκ Μπαλντουίν / Twitter
0

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δήλωσε ότι σκοπεύει να «αποκαλύψει την αλήθεια» γύρω από τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς το 2021, στα γυρίσματα της ταινίας Rust, υποστηρίζοντας ότι τα μέσα ενημέρωσης διαστρέβλωσαν τα γεγονότα και απέκρυψαν στοιχεία που θα τον δικαίωναν.

Ο Χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στο podcast του ηθοποιού Ντέιβιντ Ντουκόβνι «Fail Better» λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ Camerimage στην Πολωνία και πέντε μήνες μετά την αθώωσή του από δικαστήριο του Νέου Μεξικού από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, σύμφωνα με τον Guardian.

Όταν ο Ντουκόβνι τον ρώτησε «τι θα γίνει μετά», ο Μπάλντουιν απάντησε: «Προς το παρόν αυτό που θα έρθει είναι η προσπάθειά μου και θα είναι αναμφισβήτητα μία επιτυχημένη προσπάθεια να αναδείξω και να αποκαλύψω τι πραγματικά συνέβη. Είμαι πλέον στην αντεπίθεση. Μέχρι τώρα ήμουν σε άμυνα».

Ο Μπάλντουιν κατήγγειλε ότι τα μέσα ενημέρωσης επιδίωξαν να τον «τελειώσουν». «Απέκρυπταν κάθε ιστορία που θα μπορούσε να με ωφελήσει και ενίσχυαν κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να με βλάψει. Αυτό συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια. Και η αλήθεια για το τι έχει συμβεί δεν έχει ειπωθεί ποτέ», ανέφερε, προσθέτοντας: «Γιατί σε αυτήν τη χώρα, όταν οι άνθρωποι σε μισούν σε αυτό το επίπεδο, θέλουν τρία πράγματα. Θέλουν να πεθάνεις. Θέλουν να πας στη φυλακή...και θέλουν να σε εξαφανίσουν, το οποίο είναι σαν να είσαι στη φυλακή ή σαν να είσαι νεκρός, καθώς περιφέρεσαι στη γη και... είσαι αόρατος».

Επίσης, ο Μπάλντουιν ευχαρίστησε τη σύζυγό του Xιλάρια για τη στήριξή της, λέγοντας ότι «χρωστάω τα πάντα στη γυναίκα μου». Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του στη βιομηχανία του θεάματος. «Πιστεύω ότι, με βάση τις επικοινωνίες που είχα τελευταία, τα πράγματα επιστρέφουν και βρίσκω τον δρόμο μου πίσω στη δουλειά. Και είμαι χαρούμενος γι' αυτό γιατί έχω επτά παιδιά», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετά από την εκπυρσοκρότηση ενός προπ ανεκτικότητας όπλου που κρατούσε, με αποτέλεσμα τον θάνατο της Χάτσινς και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη Τζόελ Σούζα. Παρότι οι κατηγορίες εναντίον του Μπάλντουιν αποσύρθηκαν λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων από την εισαγγελία, ο βοηθός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Χολς και η οπλοποιός Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ καταδικάστηκαν για αμέλεια και ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αντίστοιχα.

Η ταινία Rust ολοκληρώθηκε το 2023, με νέο διευθυντή φωτογραφίας, τη Μπιάνκα Κλάιν, ενώ επιτεύχθηκε συμφωνία με την οικογένεια της Χάτσινς για την οικονομική ενίσχυση του γιου της. Παρά τις κατηγορίες από τη μητέρα της Χάτσινς, Όλγκα Σολοβέι, ότι ο Μπάλντουιν «προσπαθεί να επωφεληθεί άδικα» από την τραγωδία, ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι αποκόμισε κέρδη από την κυκλοφορία της ταινίας, δηλώνοντας ότι παραιτήθηκε από την αμοιβή του και παραχώρησε τα δικαιώματα στον σύζυγο της Χάτσινς.

Με πληροφορίες από Guardian


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

Διεθνή / Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

​​​​​​​Microsoft και NetBlocks επιβεβαιώνουν βλάβες σε καλωδιακά συστήματα στην Ερυθρά Θάλασσα – Χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν και τα ΗΑΕ επηρεάστηκαν με χαμηλές ταχύτητες και διακοπές.
LIFO NEWSROOM
Κάρλο Ακούτις: Πώς γίνεται κάποιος άγιος – και πώς ο πρώτος millennial άγιος το κατάφερε

Διεθνή / Κάρλο Ακούτις: Πώς γίνεται κάποιος άγιος – και πώς ο πρώτος millennial άγιος το κατάφερε

Ο 15χρονος Κάρολο Ακούτις, που πέθανε από λευχαιμία το 2006, αγιοκατατάχθηκε από τον Πάπα Λέοντα. Ακολουθώντας όλα τα στάδια της Καθολικής Εκκλησίας, έγινε ο πρώτος άγιος της γενιάς των millennials
LIFO NEWSROOM
Χάος στο Λονδίνο: 425 συλλήψεις σε διαδήλωση υπέρ της Palestine Action – «Μας χτυπούσαν, μας έφτυναν» λέει η αστυνομία

Διεθνή / Χάος στο Λονδίνο: 425 συλλήψεις σε διαδήλωση υπέρ της Palestine Action – «Μας χτυπούσαν, μας έφτυναν» λέει η αστυνομία

Η αστυνομία καταγγέλλει βία και οι διαδηλωτές μιλούν για καταστολή - Το πρώτο κύμα συλλήψεων σημειώθηκε μόλις 12 λεπτά μετά την επίσημη έναρξη της πορείας
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στο κυβερνητικό κτίριο στο Κίεβο: Ο μεγαλύτερος ρωσικός αεροπορικός βομβαρδισμός από την αρχή του πολέμου

Διεθνή / Φωτιά στο κυβερνητικό κτίριο στο Κίεβο: Ο μεγαλύτερος ρωσικός αεροπορικός βομβαρδισμός από την αρχή του πολέμου

Πέρα από την πρωτεύουσα, εκρήξεις συγκλόνισαν την κεντρική πόλη Κρεμεντσούκ, όπου σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, καθώς και την Κριβίι Ριχ, στόχος χτυπημάτων σε υποδομές μεταφορών και πόλης
LIFO NEWSROOM
Ο «influencer του Θεού» γίνεται ο πρώτος άγιος της γενιάς των millennials

Διεθνή / Ο «influencer του Θεού» γίνεται ο πρώτος άγιος της γενιάς των millennials

Ο Ακούτις, που πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία μόλις 15 ετών, είχε γίνει γνωστός για την αγάπη του στην τεχνολογία και ιδιαίτερα για τη δημιουργία ιστοσελίδων που κατέγραφαν «θαύματα» με σκοπό τη διάδοση της καθολικής διδασκαλία
LIFO NEWSROOM