Liberation: “Δίνε του, πλούσιε μαλάκα!»

Liberation: “Δίνε του, πλούσιε μαλάκα!» Facebook Twitter
12
Liberation: “Δίνε του, πλούσιε μαλάκα!» Facebook Twitter

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία η ανακοίνωση της είδησης ότι ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της χώρας και επικεφαλής του οίκου μόδας Louis Vuitton Μπερνάρ Αρνό, κατέθεσε αίτημα τελευταίως, για να αποκτήσει τη βελγική υπηκοότητα.

Η κίνηση αυτή του κ. Αρνό, έχει για πολλούς σχέση με  την ανακοίνωση του Φρανσουά Ολάντ ότι θα υλοποιήσει την προεκλογική του εξαγγελία για φορολόγηση 75%, σε όσους δηλώνουν εισοδήματα άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.  

Η πρόθεση του κ. Αρνό, έδωσε την αφορμή στην εφημερίδα Liberation, να κυκλοφορήσει σήμερα με ένα σκληρό "ξεπροβόδισμα". «Σήκω φύγε, πλούσιε μ…α!», γράφει η εφημερίδα και σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ότι η αίτηση του Ανρό για βελγική υπηκοότητα, "είναι ένα σύμβολο του εγωισμού των πλουσίων".

Ο ίδιος, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, εξήγησε- διά του εκπροσώπου του- ότι το αίτημα του να αποκτήσει τη βελγική υπηκοότητα δεν θα αλλάξει το ρόλο της Louis Vuitton για τη γαλλική οικονομία.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφανισμένα σώματα, μαζικές ταφές και 30.000 νεκροί: Ποια είναι η αλήθεια για τον αριθμό των θυμάτων στο Ιράν;

Διεθνή / Εξαφανισμένα σώματα, μαζικές ταφές και 30.000 νεκροί: Ποια είναι η αλήθεια για τον αριθμό των θυμάτων στο Ιράν;

Καταθέσεις γιατρών και εργαζομένων σε νεκροτομεία και νεκροταφεία φέρνουν στο φως μια μαζική κρατική επιχείρηση συγκάλυψης των συστηματικών δολοφονιών διαδηλωτών
THE LIFO TEAM
Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Διεθνή / Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια

Τα ίδια κανάλια αποδεικνύονται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 14 άτομα τον χρόνο πνίγονται ακουσίως στα νερά της ολλανδικής πρωτεύουσας.
THE LIFO TEAM